Начало В детайли За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци в Радомир
5504
България

За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци в Радомир

За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци на територията на Радомир, съобщиха от общинската администрация.Припомняме, че през март т.г. имаше еднодневна кампания по събиране на опасни отпадъци на територията на Радомир.

| 10 Септември 2024, 08:59 ч.
За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци в Радомир
За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци в Радомир
Снимка © БТА

За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци на територията на Радомир, съобщиха от общинската администрация.   

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

Засилено ще бъде полицейското присъствие по пътищата на Търговищка област утре. Акцията е във връзка с Деня без загиинали на пътя – 18 септември. Реализира се и в рамките на Дните на безопасността на пътя (16-22 септември), организирани от Европейската мрежа на службите на пътната полиция ROADPOL, информират от пресслужбата на Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище. 

През цялата седмица органите на реда ще осъществяват засилен контрол над водачите и пешеходците за спазване правилата за движение по пътищата, като проверките ще се осъществяват приоритетно в уязвими за пътния травматизъм места от републиканската пътна мрежа и уличната мрежа в населените места. Целта е осъществяване на превенция за ограничаване до минимум на предпоставките за тежки пътни инциденти, посочват от полицията. 

През цялото денонощие на 18 септември по пътищата на областта поли

Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане жалбата на партия „Движение за права и свободи“ срещу решението на Централната избирателна комисия (ЦИК) за регистрацията на Коалиция „Движение за права и свободи – Ново начало“.

 Определението не подлежи на обжалване и на отмяна.

Делото бе образувано по жалба на партия ДПС, подадена чрез адвокат Георги Атанасов, упълномощен от Джевдет Чакъров.

Според съда обаче жалбата е недопустима, тъй като оспорването цели отмяната на акт, изключен от кръга на административните актове, подлежащи на оспорване пред съд.

Вчера върховните магистрати оставиха без разглеждане и други две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия. 

Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич. Оттам допълват, че е установена самоличността на лицето, което е взело и пренася парите.

Сигналът за телефонната измама е получен вчера. Полицейските екипи, посетили потърпевшата, установили, че измамата е извършена чрез стационарния телефон на жената. На 80-годишната жена се обажда непознат мъж, който се представя за служител на криминална полиция. Чрез въвеждане в заблуждение мнимият полицай успява да убеди жената, че синът се нуждае от голяма сума пари и дрехи. Жената е събрала сумата от 15 630 лева и задно с малко дрехи ги слага в сак, който предава на непознат мъж, посетил адреса в Балчик. 

След незабавно предприетите оперативно- издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия от служители на Районно управление на

Сигнали за опити за телефонни измами в Шумен и село Дибич са приети в дежурната оперативна част на Областната дирекция на МВР - Шумен.

Непознати са се представили за служители на електроразпределителното дружество, като по стационарни телефони са съобщили за задължения за електроенергия. Веднага след това е последвало обаждане от непознат мъж, който се е представил за полицейски служител и е заявил, че става дума за измама. Помолил е хората да им съдействат, за да задържат измамниците, като за целта е трябвало да предадат исканите пари, за да задържат измамниците на място, поясняват от полицията.

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР съветват гражданите да не предоставят своите лични данни, както припомнят, че няма практика служителите на електроразпределителното дружество да посещават домовете и да искат парични суми от своите клиенти.

Полицията няма практ

Той ще бъде на разположение този четвъртък от 10:00 до 16:00 часа на пл. "Войнишко въстание" в града.   

Домакинските отпадъци, които радомирци ще могат да изхвърлят, са: лекарства с изтекъл срок на годност, фармацевтични продукти, мастила и замърсени опаковки, домакински препарати и химикали, лакове и бояджийски материали, живак, препарати за растителна защита и др. 

Припомняме, че през март т.г. имаше еднодневна кампания по събиране на опасни отпадъци на територията на Радомир. Общината е сред първите у нас, присъединили се към Националната система за опасни битови отпадъци. 

Общо два пъти годишно мобилен пункт събира опасни отпадъци и на територията на Перник.

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

С церемония по награждаване пред зала "Арена Шумен" завърши Световното първенство по коло ориентиране, което се състоя в Шуменско от 9 до 15 септември. Заместник-кметът на община Шумен доц. Виктория Ковчазова, старши експертът по младежки дейности, спорт и туризъм в общинската администрация Даниел Даулов и организатори на състезанието наградиха участниците в различни категории на състезанието.

За първо място в генералното класиране на Световното първенство по коло ориентиране при мъжете и жените беше връчена награда от 1000 евро, за завършилите на второ и трето място място също бяха осигурени финансови награди.

Световното първенство по коло ориентиране е част от календара на Международната федерация по ориентиране. В него се включиха 185 състезатели от различни страни. Спортният клуб по ориентиране "НСА - СиВен" и Българската федерация по ориентиране са организатори на T

Добив на 656 кубика дърва за отопление през идващия зимен сезон от общинския горски поземлен фонд ще решава днес Общинският съвет в Маджарово. Това е една от четирите докладни за днешната сесия на органа на местното самоуправление, която е публикувана на официалния сайт на институцията. Неин вносител е кметът на общината Ерджан Юсуф.

Ако докладната бъде приета, жителите на общинския център и населените места в общината ще плащат по 36,84 лв. за кубик с ДДС, е залегнало в документа. С твърдото гориво от дървесния вид „Благун“ ще бъдат снабдени и общинските учреждения – детска градина и кметства. Докладната е рутинна и такава бива внасяна всяка година, обясни председателят на Общинския съвет Милен Иванов.

Другите точки в дневния ред на заседанието включват актуализиране на годишната програма за управление на общинската собственост, продажба на общински и

Община Девин обяви конкурс за графична рисунка – портрет на Христо Ботев, Васил Левски или Иван Вазов (по избор), съобщиха от общинската администрация. Конкурсът е по повод 112 г. от освобождението на Девин и Родопите.

В него могат да участват деца и ученици от 7 до 18 г., уточняват от общинската администрация. Наградите ще бъдат присъдени в три възрастови групи – от 7 до 10 г., от 11 до 14 г. и от 15 до 18 години. Графичните портрети трябва да бъдат с размери минимум А4 формат, а техниката е по избор – молив, туш, въглен или други материали. Отличените на 1-во, 2-ро и 3-то място във всяка категория ще получат награди. Творбите за конкурса се представят в сградата на общинската администрация до 3 октомври.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на церемония на 7 октомври, каза кметът на общината Здравко Иванов. Девин ще празнува на 8 октомври 112 г.

Служители на участък "Надежда" към Районното управление на полицията в Сливен са оказали съдействие при спасяване на дива птица. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Птицата поен лебед е била забелязана в района на жилищни постройки в индустриалната зона на град Сливен. Сигналът е бил подаден от полицай, който обикалял района, уточниха от полицията.

Хората, обитаващи постройките, обяснили, че те са прибрали птицата от близката река, защото била ранена.

Полицейските служители са се свързали с приридозащитната организация "Зелени Балкани", които са изпратили свои представители да приберат лебеда и да му окажат помощ.

От Дирекцията на Природен парк "Сините камъни" съобщиха, че нейни експерти са извършили преглед на птицата и са установили, че тя е в добро състояние. Лебедът ще бъде освободен на подходящо за него място, посочиха от природния парк.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Парламентът обсъжда законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. във връзка с промени в списъка с общински проекти
Парламентът обсъжда на първо четене законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. Точката беше включена в дневния ред в началото на заседанието.  Заместни ...
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Седем министри от служебния кабинет се предвижда да отговарят на въпроси на депутати в рамките на редовния петъчен парламентарен контрол. Това са служебните министри Иван Кондов, М ...
Министър Стоянова ще изиска разработчиците на системата за дигитализиране на документите на кандидат-водачите да приключат работа по-рано
Служебният министър на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова ще изиска от разработчиците на системата за дигитализиране на документите, свързани с теоретичното и практическот ...
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, бяха обсъдени на среща в президентството
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, така че тя да бъде достъпна за максимален брой любители на изкуството и да бъде съобразена със спецификите на ...
От ЦИК отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите
От Централната избирателна комисия (ЦИК) отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите. Позицията н ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Парламентът обсъжда законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. във връзка с промени в списъка с общински проекти
Парламентът обсъжда на първо четене законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. Точката беше включена в дневния ред в началото на заседанието.  Заместни ...
Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама
Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич. Оттам допълват, че е установена самоличностт ...
В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривените в Ливан и Сирия, съобщи ДАНС
В резултат на проверките, извършени от Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС), съвместно с Националната агенция по приходите (НАП), Министерството на вътрешните ...
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Гърция
На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Никопол" и ``Кардам`` е интензивен на изход за товарни автомобили. Трафикът на изход за леки автом ...
Кандидатстване за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води ще обсъди Общинският съвет в Черноочене
Осем точки ще разгледа на днешното си заседание Общинският съвет (ОбС) в Черноочене, а една от тях е даване на съгласие за кандидатстване на Община Черноочене пред ПУДООС (Предприя ...
Тикер в 09:38 ч.
Парламентът обсъжда на първо четене законопроект за изменение на Закона за държа ...
Начало В детайли
5504
България

За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци в Радомир

За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци на територията на Радомир, съобщиха от общинската администрация.Припомняме, че през март т.г. имаше еднодневна кампания по събиране на опасни отпадъци на територията на Радомир.

| 10 Септември 2024, 08:59 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци в Радомир
За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци в Радомир
Снимка © БТА

За втори път тази година мобилен събирателен пункт ще приема опасни отпадъци на територията на Радомир, съобщиха от общинската администрация.   

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

Засилено ще бъде полицейското присъствие по пътищата на Търговищка област утре. Акцията е във връзка с Деня без загиинали на пътя – 18 септември. Реализира се и в рамките на Дните на безопасността на пътя (16-22 септември), организирани от Европейската мрежа на службите на пътната полиция ROADPOL, информират от пресслужбата на Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище. 

През цялата седмица органите на реда ще осъществяват засилен контрол над водачите и пешеходците за спазване правилата за движение по пътищата, като проверките ще се осъществяват приоритетно в уязвими за пътния травматизъм места от републиканската пътна мрежа и уличната мрежа в населените места. Целта е осъществяване на превенция за ограничаване до минимум на предпоставките за тежки пътни инциденти, посочват от полицията. 

През цялото денонощие на 18 септември по пътищата на областта поли

Върховният административен съд (ВАС) остави без разглеждане жалбата на партия „Движение за права и свободи“ срещу решението на Централната избирателна комисия (ЦИК) за регистрацията на Коалиция „Движение за права и свободи – Ново начало“.

 Определението не подлежи на обжалване и на отмяна.

Делото бе образувано по жалба на партия ДПС, подадена чрез адвокат Георги Атанасов, упълномощен от Джевдет Чакъров.

Според съда обаче жалбата е недопустима, тъй като оспорването цели отмяната на акт, изключен от кръга на административните актове, подлежащи на оспорване пред съд.

Вчера върховните магистрати оставиха без разглеждане и други две жалби на политическа партия "Движение за права и свободи" срещу решения на Централната избирателна комисия. 

Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич. Оттам допълват, че е установена самоличността на лицето, което е взело и пренася парите.

Сигналът за телефонната измама е получен вчера. Полицейските екипи, посетили потърпевшата, установили, че измамата е извършена чрез стационарния телефон на жената. На 80-годишната жена се обажда непознат мъж, който се представя за служител на криминална полиция. Чрез въвеждане в заблуждение мнимият полицай успява да убеди жената, че синът се нуждае от голяма сума пари и дрехи. Жената е събрала сумата от 15 630 лева и задно с малко дрехи ги слага в сак, който предава на непознат мъж, посетил адреса в Балчик. 

След незабавно предприетите оперативно- издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия от служители на Районно управление на

Сигнали за опити за телефонни измами в Шумен и село Дибич са приети в дежурната оперативна част на Областната дирекция на МВР - Шумен.

Непознати са се представили за служители на електроразпределителното дружество, като по стационарни телефони са съобщили за задължения за електроенергия. Веднага след това е последвало обаждане от непознат мъж, който се е представил за полицейски служител и е заявил, че става дума за измама. Помолил е хората да им съдействат, за да задържат измамниците, като за целта е трябвало да предадат исканите пари, за да задържат измамниците на място, поясняват от полицията.

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР съветват гражданите да не предоставят своите лични данни, както припомнят, че няма практика служителите на електроразпределителното дружество да посещават домовете и да искат парични суми от своите клиенти.

Полицията няма практ

Той ще бъде на разположение този четвъртък от 10:00 до 16:00 часа на пл. "Войнишко въстание" в града.   

Домакинските отпадъци, които радомирци ще могат да изхвърлят, са: лекарства с изтекъл срок на годност, фармацевтични продукти, мастила и замърсени опаковки, домакински препарати и химикали, лакове и бояджийски материали, живак, препарати за растителна защита и др. 

Припомняме, че през март т.г. имаше еднодневна кампания по събиране на опасни отпадъци на територията на Радомир. Общината е сред първите у нас, присъединили се към Националната система за опасни битови отпадъци. 

Общо два пъти годишно мобилен пункт събира опасни отпадъци и на територията на Перник.

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

С церемония по награждаване пред зала "Арена Шумен" завърши Световното първенство по коло ориентиране, което се състоя в Шуменско от 9 до 15 септември. Заместник-кметът на община Шумен доц. Виктория Ковчазова, старши експертът по младежки дейности, спорт и туризъм в общинската администрация Даниел Даулов и организатори на състезанието наградиха участниците в различни категории на състезанието.

За първо място в генералното класиране на Световното първенство по коло ориентиране при мъжете и жените беше връчена награда от 1000 евро, за завършилите на второ и трето място място също бяха осигурени финансови награди.

Световното първенство по коло ориентиране е част от календара на Международната федерация по ориентиране. В него се включиха 185 състезатели от различни страни. Спортният клуб по ориентиране "НСА - СиВен" и Българската федерация по ориентиране са организатори на T

Добив на 656 кубика дърва за отопление през идващия зимен сезон от общинския горски поземлен фонд ще решава днес Общинският съвет в Маджарово. Това е една от четирите докладни за днешната сесия на органа на местното самоуправление, която е публикувана на официалния сайт на институцията. Неин вносител е кметът на общината Ерджан Юсуф.

Ако докладната бъде приета, жителите на общинския център и населените места в общината ще плащат по 36,84 лв. за кубик с ДДС, е залегнало в документа. С твърдото гориво от дървесния вид „Благун“ ще бъдат снабдени и общинските учреждения – детска градина и кметства. Докладната е рутинна и такава бива внасяна всяка година, обясни председателят на Общинския съвет Милен Иванов.

Другите точки в дневния ред на заседанието включват актуализиране на годишната програма за управление на общинската собственост, продажба на общински и

Община Девин обяви конкурс за графична рисунка – портрет на Христо Ботев, Васил Левски или Иван Вазов (по избор), съобщиха от общинската администрация. Конкурсът е по повод 112 г. от освобождението на Девин и Родопите.

В него могат да участват деца и ученици от 7 до 18 г., уточняват от общинската администрация. Наградите ще бъдат присъдени в три възрастови групи – от 7 до 10 г., от 11 до 14 г. и от 15 до 18 години. Графичните портрети трябва да бъдат с размери минимум А4 формат, а техниката е по избор – молив, туш, въглен или други материали. Отличените на 1-во, 2-ро и 3-то място във всяка категория ще получат награди. Творбите за конкурса се представят в сградата на общинската администрация до 3 октомври.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на церемония на 7 октомври, каза кметът на общината Здравко Иванов. Девин ще празнува на 8 октомври 112 г.

Служители на участък "Надежда" към Районното управление на полицията в Сливен са оказали съдействие при спасяване на дива птица. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Птицата поен лебед е била забелязана в района на жилищни постройки в индустриалната зона на град Сливен. Сигналът е бил подаден от полицай, който обикалял района, уточниха от полицията.

Хората, обитаващи постройките, обяснили, че те са прибрали птицата от близката река, защото била ранена.

Полицейските служители са се свързали с приридозащитната организация "Зелени Балкани", които са изпратили свои представители да приберат лебеда и да му окажат помощ.

От Дирекцията на Природен парк "Сините камъни" съобщиха, че нейни експерти са извършили преглед на птицата и са установили, че тя е в добро състояние. Лебедът ще бъде освободен на подходящо за него място, посочиха от природния парк.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Парламентът обсъжда законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. във връзка с промени в списъка с общински проекти
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Министър Стоянова ще изиска разработчиците на системата за дигитализиране на документите на кандидат-водачите да приключат работа по-рано
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, бяха обсъдени на среща в президентството
От ЦИК отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Парламентът обсъжда законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. във връзка с промени в списъка с общински проекти
Основна линия
Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама
В детайли
В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривените в Ливан и Сирия, съобщи ДАНС
В детайли
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Гърция
В детайли
Кандидатстване за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води ще обсъди Общинският съвет в Черноочене
Основна линия
Общинският съвет в Ново село обсъжда отчета за изпълнението на бюджета за 2023 г.
Сфера
Трима души са загинали, а 26 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Местен фокус
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма за 2024 г.
Контекст
Общинските съветници в Болярово ще разгледат предложение за поемане на краткосрочен общински дълг
Местен фокус
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.