Начало В детайли Полицаи задържаха двама мъже, докато разфасоват благороден елен в землището на шуменското село Градище
6858
България

Полицаи задържаха двама мъже, докато разфасоват благороден елен в землището на шуменското село Градище

Близо до мястото са установени 24-годишен мъж от село Градище и 35-годишен мъж от Варна. Полицейските служители са ги задържали като съпричастни към разфасоване на животното.Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 237, ал. 1 от Наказателния кодекс.

| 10 Септември 2024, 11:46 ч.
Полицаи задържаха двама мъже, докато разфасоват благороден елен в землището на шуменското село Градище
Полицаи задържаха двама мъже, докато разфасоват благороден елен в землището на шуменското село Градище
Снимка © - Исмаил Курдов / Североизточно държавно предприятие в Шумен,

Полицаи задържаха двама мъже докато разфасоват труп на благороден елен в землището на шуменското село Градище, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Поредна акция на благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“ ще се състои в Ямбол на 5 октомври. Предавателният пункт ще бъде разположен от 10:00 до 14:00 часа на паркинга пред магазин „Кауфланд“, съобщиха на регионалната Фейсбук страница на инициативата. Освен пластмасови капачки, ще се събират и алуминиеви кенчета.

Кампанията „Капачки за бъдеще“ са организира от няколко години в страната. Чрез нея до момента са осигурени 22 кувьоза за новородени, шест неонатални линейки, две високопроходими линейки и над 40 медицински уреда за болници в страната. Средствата за тях са от рециклираните над 1 000 000 кг пластмаса, допълват организаторите.

Последната акция на „Капачки за бъдеще“ в Ямбол се състоя пред спортна зала „Диана“ през април т. г., припомня . Есенната кампания в града през 2023 г. беше изключително успе

"Възможности за развитие на дамския бизнес чрез европейски проекти и програми" е тема на Дамски бизнес форум. Събитието е насрочено за 8 ноември и отваря врати към нови хоризонти и възможности за успех, посочи Гюлджан Ахмедова от Търговище, която е регионален председател на Българо-турски дамски бизнес клуб – организатор на форума.

Подобно събитие се проведе в Търговище през юни и в него се включиха около 130 участници от двете страни, припомня . 

Вече тече записването за участие. Предварителната програма включва няколко панела. Първият е на тема "Европейски програми и проекти за женско предприемачество". По думите на Ахледова ще бъдат представени вдъхновяващи истории, които описват успеха на дамския бизнес в България и Турция. Вторият панел ще даде практически съвети и насоки за това как се кандидатства успешно за финансиране. Ще бъдат обсъдени предизвикателс

Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич.

Оттам допълват, че при извършването на процесуално-следствени действия в хале, намиращо се в бивш стопански двор в селото, в специален тайник с помощта на обучено куче са открити множество полиетиленови пликове със суха тревна маса и общо тегло 216 грама, реагиращо на канабис, и 8 грама бяло, кристално вещество, реагиращо на метамфетамин. В битова сграда на търговски обект, стопанисван от задржания, е открито също в тайник топче със суха тревна маса, реагиращо на канабис с тегло 1 грам. 

Претърсването е извършено в рамките на специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност. В нея са участвали служители на ОД на МВР Добрич, Районно управление - Тервел, сектор "Специални так

Не приемам упрека, че три години сме бездействали в Комисията за противодействие на корупцията, заяви изпълняващият функциите председател на комисията Антон Славчев по време на дебата в парламента за неговото освобождаване от поста.

Славчев посочи, че в комисията работят изключителни професионалисти на високо ниво и той стои зад тях. Упрекът към мен, че комисията не работи, е упрек и към служителите, допълни Славчев.

Комисията е колективен орган, решенията не ги взимам само аз, отбеляза той.

По-рано днес Хамид Хамид от ДПС посочи, че Кирил Петков преди близо три години е подал сигнал за един кредит, за "един грабеж" от 150 млн. лв. Славчев трябва да обясни защо чак на третата година започват действия по този кредит и защо спрямо само единия участник в този грабеж се предприемат действия,  каза Хамид.  Той отбеляза, че "30 милиона отидоха при един съучаст

Конфискувани препарирани животни от мъж от Разград са предадени на музея в Русе, съобщиха от пресцентъра на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе. Иззетите в полза на държавата над 30 броя препарирани екземпляри или части от тях са предадени на Регионалния исторически музей в Русе за препариране или попълване на музейната сбирка.  

С това приключва случаят, който датира от 2021 г., когато бяха установени участници в нерегламентиран лов на територията на резервата "Воден". При извършен обиск от страна на служители на Областната дирекция на МВР в Разград са конфискувани в полза на държавата установените защитени птици и бозайници – мъртви и препарирани. Сред тях преобладават ловни и пойни видове птици, видри, дива котка, дива коза, ловни трофеи и др. От страна на Районна прокуратура – Разград срещу лицето са предприети процесуално-следс

Около 10:45 часа вчера в дежурната част на полицията е приет сигнал, че в землището на селото неизвестни разфасоват благороден елен. Към местността Сухия язовир е насочен полицейски екип. 

Близо до мястото са установени 24-годишен мъж от село Градище и 35-годишен мъж от Варна. Полицейските служители са ги задържали като съпричастни към разфасоване на животното. 

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 237, ал. 1 от Наказателния кодекс. 

Убит благороден елен бе открит край село Градище и в края на юли. 

Започнала е подготовката за 11-ото издание на националния туристически поход „По стъпките на Самуиловите воини“ и вече са изпратени официални покани към всички училища в региона. Всяка година в първата неделя на октомври стотици извървяват пътя от Национален парк-музей „Самуилова крепост“ до с. Ключ, а походът се организира от сдружението „Млад планинар“ в Петрич, каза ръководителят на сдружението Гергана Сандъкчиева. 

Маршрутът върви успоредно на крепостната стена, някога изградена от войската на цар Самуил, за да спре навлизането на византийците и превземането на българските територии. Той е с дължина близо шест километра, но по него няма стръмни или трудни участъци. Миналата година в похода се включиха над 700 човека, като най-малките участници бяха едногодишни деца, а най-възрастният беше на 77 години.

Тази година походът е п

Фалшиви маркови стоки за близо 1,8 милиона лева бяха иззети от складово помещение във Варна, съобщиха днес от полицията в крайморския град. Намерени са дрехи, шапки, чанти, портмонета, колани, обувки, чехли, чорапи, бански костюми, парфюми. Стоките са с поставени световноизвестни търговски марки, но хората в склада не са представили документи за произхода им.

Полицаите са установили, че търговската дейност е реализирана чрез социална мрежа, а купувачите са получавали пратките си с куриерска фирма.

При акцията в склада са иззети и телефонни апарати, компютри и принтери. За 24 часа е задържан организаторът на дейността – 35-годишен варненец, криминално проявен. Образуваното досъдебно производство по случая е под надзора на Районната прокуратура в града. Икономическа полиция продължава разследването, като ще бъде направена оценка на паричните потоци от и към съпричаст

Нови светодиодни  пътни знаци ще бъдат поставени в Троян на местата, където най-често пресичат деца, съобщи Минко Акимов, председател на Ротари клуб – Троян. 

Средствата за закупуване на оборудването са събрани на коледния бал на клуба и чрез лични дарения на ротарианци. Със сумата от 8000 лева са закупени десет комплекта светодиодни знаци, които ще бъдат поставени на най-уязвимите места в града.

По думите на кмета на Троян Донка Михайлова дарението е полезно и в интерес на сигурността на децата на Троян.

Акимов припомни, че това е поредно дарение, след детска площадка в село Орешак, часовник на градския площад и техника за нуждите на общинската болница, което клубът прави на местната общност.

Информация за изпълнението на решенията на Общинския съвет и приемане на отчета за касово изпълнение на бюджета на община Ново село за 2023 г. са две от деветте точки, които ще разглеждат днес от 10:30 часа общинските съветници. Това показва предварителният дневен ред на заседанието, публикуван на сайта на общинската администрация. 

Общинските съветници ще разгледат и предложения за откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на поземлени имоти, за определяне на пазарна оценка за отдаване под наем на части от покривното пространство на сграда за нуждите на мобилен оператор, както и предоставяне на полски пътища, общинска собственост, включени в доброволни споразумения на ползвателите на землищата на селата от общината за стопанската 2024-2025 година.

На заседанието ще бъде избрана и временна комисия, която да определи представител от Общин

Жители на Свищов участваха в кампанията за сдвояване на здравното си досие с мобилното приложение „еЗдраве", организирана от Министерството на здравеопазването (МЗ) с цел популяризиране на  приложението. Те посетиха мобилния пункт пред сградата на Общината, който ще бъде на разположение на желаещите до 16:00 ч. днес. От услугата може да се възползва всеки гражданин с документ за самоличност - лична карта и таблет или телефон.

До момента експертите от Регионална здравна инспекция – Велико Търново съдействаха на над 80 души. Те заявиха, че процесът по сдвояване е безплатен и бърз, а чрез него човек има достъп до своето електронното пациентско досие винаги и по всяко време. Експертите посочиха още, че желаещите могат да се възползват от същата услуга и в офиса на здравната каса в болницата в Свищов, като условието е да нямат прекъснати здравни осигуровки.

Ч

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Трима души са загинали, а 26 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Трима души са загинали, а 26 са ранени при пътни инциденти в страната през изминалото денонощие, съобщиха на сайта си от Министерството на вътрешните работи (МВР). Тежките пътни пр ...
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уебс ...
Безплатни профилактични прегледи за превенция на очни заболявания организират в Камено
Безплатни профилактични прегледи за превенция на очни заболявания организират от Община Камено, съобщиха от общинската администрация. Прегледите ще бъдат на 28 и 29 септември, от 9 ...
Общинският съвет в Рудозем прие актуализация на бюджета на общината
На извънредно заседание днес Общинският съвет в Рудозем прие решение за актуализация на бюджета на общината за 2024 г. С единодушие присъстващите общински съветници подкрепиха внес ...
Областният управител Мария Башева организира работна среща, на която бяха обсъдени мерки за подобряване на водоснабдяването на община Трявна
Работна среща за водоснабдяването на община Трявна инициира областният управител Мария Башева във връзка с искане на кмета на общината за осигуряване на финансов ресурс за актуализ ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
С младежко изложение и концерт ще бъде отбелязана шестата година на Младежката сфера в Шумен
Жители и гости на Шумен са поканени да присъстват на мащабното събитие „Заедно под сферата“ на 23 септември, което ще се състои по случай шестия рожден ден на Младежкат ...
Времето в планините е облачно, следобед се очаква дъжд, съобщиха от Планинската спасителна служба
Времето в планините е облачно, хората да слизат по-рано в ниските части на планините. Това казаха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). На места ...
Нова организация за достъпа на живеещите на ул. „Опълченска“ ще осигури безпрепятствено придвижване до жилищата, съобщават от Столичната община
Нова организация за достъпа на живеещите на ул. „Опълченска“ ще осигури безпрепятствено придвижване до жилищата им, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. След п ...
Парламентът обсъжда законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. във връзка с промени в списъка с общински проекти
Парламентът обсъжда на първо четене законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. Точката беше включена в дневния ред в началото на заседанието.  Заместни ...
Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама
Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич. Оттам допълват, че е установена самоличностт ...
Тикер в 09:45 ч.
Жители и гости на Шумен са поканени да присъстват на мащабното събитие „За ...
Начало В детайли
6858
България

Полицаи задържаха двама мъже, докато разфасоват благороден елен в землището на шуменското село Градище

Близо до мястото са установени 24-годишен мъж от село Градище и 35-годишен мъж от Варна. Полицейските служители са ги задържали като съпричастни към разфасоване на животното.Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 237, ал. 1 от Наказателния кодекс.

| 10 Септември 2024, 11:46 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Полицаи задържаха двама мъже, докато разфасоват благороден елен в землището на шуменското село Градище
Полицаи задържаха двама мъже, докато разфасоват благороден елен в землището на шуменското село Градище
Снимка © - Исмаил Курдов / Североизточно държавно предприятие в Шумен,

Полицаи задържаха двама мъже докато разфасоват труп на благороден елен в землището на шуменското село Градище, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Поредна акция на благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“ ще се състои в Ямбол на 5 октомври. Предавателният пункт ще бъде разположен от 10:00 до 14:00 часа на паркинга пред магазин „Кауфланд“, съобщиха на регионалната Фейсбук страница на инициативата. Освен пластмасови капачки, ще се събират и алуминиеви кенчета.

Кампанията „Капачки за бъдеще“ са организира от няколко години в страната. Чрез нея до момента са осигурени 22 кувьоза за новородени, шест неонатални линейки, две високопроходими линейки и над 40 медицински уреда за болници в страната. Средствата за тях са от рециклираните над 1 000 000 кг пластмаса, допълват организаторите.

Последната акция на „Капачки за бъдеще“ в Ямбол се състоя пред спортна зала „Диана“ през април т. г., припомня . Есенната кампания в града през 2023 г. беше изключително успе

"Възможности за развитие на дамския бизнес чрез европейски проекти и програми" е тема на Дамски бизнес форум. Събитието е насрочено за 8 ноември и отваря врати към нови хоризонти и възможности за успех, посочи Гюлджан Ахмедова от Търговище, която е регионален председател на Българо-турски дамски бизнес клуб – организатор на форума.

Подобно събитие се проведе в Търговище през юни и в него се включиха около 130 участници от двете страни, припомня . 

Вече тече записването за участие. Предварителната програма включва няколко панела. Първият е на тема "Европейски програми и проекти за женско предприемачество". По думите на Ахледова ще бъдат представени вдъхновяващи истории, които описват успеха на дамския бизнес в България и Турция. Вторият панел ще даде практически съвети и насоки за това как се кандидатства успешно за финансиране. Ще бъдат обсъдени предизвикателс

Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич.

Оттам допълват, че при извършването на процесуално-следствени действия в хале, намиращо се в бивш стопански двор в селото, в специален тайник с помощта на обучено куче са открити множество полиетиленови пликове със суха тревна маса и общо тегло 216 грама, реагиращо на канабис, и 8 грама бяло, кристално вещество, реагиращо на метамфетамин. В битова сграда на търговски обект, стопанисван от задржания, е открито също в тайник топче със суха тревна маса, реагиращо на канабис с тегло 1 грам. 

Претърсването е извършено в рамките на специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност. В нея са участвали служители на ОД на МВР Добрич, Районно управление - Тервел, сектор "Специални так

Не приемам упрека, че три години сме бездействали в Комисията за противодействие на корупцията, заяви изпълняващият функциите председател на комисията Антон Славчев по време на дебата в парламента за неговото освобождаване от поста.

Славчев посочи, че в комисията работят изключителни професионалисти на високо ниво и той стои зад тях. Упрекът към мен, че комисията не работи, е упрек и към служителите, допълни Славчев.

Комисията е колективен орган, решенията не ги взимам само аз, отбеляза той.

По-рано днес Хамид Хамид от ДПС посочи, че Кирил Петков преди близо три години е подал сигнал за един кредит, за "един грабеж" от 150 млн. лв. Славчев трябва да обясни защо чак на третата година започват действия по този кредит и защо спрямо само единия участник в този грабеж се предприемат действия,  каза Хамид.  Той отбеляза, че "30 милиона отидоха при един съучаст

Конфискувани препарирани животни от мъж от Разград са предадени на музея в Русе, съобщиха от пресцентъра на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе. Иззетите в полза на държавата над 30 броя препарирани екземпляри или части от тях са предадени на Регионалния исторически музей в Русе за препариране или попълване на музейната сбирка.  

С това приключва случаят, който датира от 2021 г., когато бяха установени участници в нерегламентиран лов на територията на резервата "Воден". При извършен обиск от страна на служители на Областната дирекция на МВР в Разград са конфискувани в полза на държавата установените защитени птици и бозайници – мъртви и препарирани. Сред тях преобладават ловни и пойни видове птици, видри, дива котка, дива коза, ловни трофеи и др. От страна на Районна прокуратура – Разград срещу лицето са предприети процесуално-следс

Около 10:45 часа вчера в дежурната част на полицията е приет сигнал, че в землището на селото неизвестни разфасоват благороден елен. Към местността Сухия язовир е насочен полицейски екип. 

Близо до мястото са установени 24-годишен мъж от село Градище и 35-годишен мъж от Варна. Полицейските служители са ги задържали като съпричастни към разфасоване на животното. 

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 237, ал. 1 от Наказателния кодекс. 

Убит благороден елен бе открит край село Градище и в края на юли. 

Започнала е подготовката за 11-ото издание на националния туристически поход „По стъпките на Самуиловите воини“ и вече са изпратени официални покани към всички училища в региона. Всяка година в първата неделя на октомври стотици извървяват пътя от Национален парк-музей „Самуилова крепост“ до с. Ключ, а походът се организира от сдружението „Млад планинар“ в Петрич, каза ръководителят на сдружението Гергана Сандъкчиева. 

Маршрутът върви успоредно на крепостната стена, някога изградена от войската на цар Самуил, за да спре навлизането на византийците и превземането на българските територии. Той е с дължина близо шест километра, но по него няма стръмни или трудни участъци. Миналата година в похода се включиха над 700 човека, като най-малките участници бяха едногодишни деца, а най-възрастният беше на 77 години.

Тази година походът е п

Фалшиви маркови стоки за близо 1,8 милиона лева бяха иззети от складово помещение във Варна, съобщиха днес от полицията в крайморския град. Намерени са дрехи, шапки, чанти, портмонета, колани, обувки, чехли, чорапи, бански костюми, парфюми. Стоките са с поставени световноизвестни търговски марки, но хората в склада не са представили документи за произхода им.

Полицаите са установили, че търговската дейност е реализирана чрез социална мрежа, а купувачите са получавали пратките си с куриерска фирма.

При акцията в склада са иззети и телефонни апарати, компютри и принтери. За 24 часа е задържан организаторът на дейността – 35-годишен варненец, криминално проявен. Образуваното досъдебно производство по случая е под надзора на Районната прокуратура в града. Икономическа полиция продължава разследването, като ще бъде направена оценка на паричните потоци от и към съпричаст

Нови светодиодни  пътни знаци ще бъдат поставени в Троян на местата, където най-често пресичат деца, съобщи Минко Акимов, председател на Ротари клуб – Троян. 

Средствата за закупуване на оборудването са събрани на коледния бал на клуба и чрез лични дарения на ротарианци. Със сумата от 8000 лева са закупени десет комплекта светодиодни знаци, които ще бъдат поставени на най-уязвимите места в града.

По думите на кмета на Троян Донка Михайлова дарението е полезно и в интерес на сигурността на децата на Троян.

Акимов припомни, че това е поредно дарение, след детска площадка в село Орешак, часовник на градския площад и техника за нуждите на общинската болница, което клубът прави на местната общност.

Информация за изпълнението на решенията на Общинския съвет и приемане на отчета за касово изпълнение на бюджета на община Ново село за 2023 г. са две от деветте точки, които ще разглеждат днес от 10:30 часа общинските съветници. Това показва предварителният дневен ред на заседанието, публикуван на сайта на общинската администрация. 

Общинските съветници ще разгледат и предложения за откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на поземлени имоти, за определяне на пазарна оценка за отдаване под наем на части от покривното пространство на сграда за нуждите на мобилен оператор, както и предоставяне на полски пътища, общинска собственост, включени в доброволни споразумения на ползвателите на землищата на селата от общината за стопанската 2024-2025 година.

На заседанието ще бъде избрана и временна комисия, която да определи представител от Общин

Жители на Свищов участваха в кампанията за сдвояване на здравното си досие с мобилното приложение „еЗдраве", организирана от Министерството на здравеопазването (МЗ) с цел популяризиране на  приложението. Те посетиха мобилния пункт пред сградата на Общината, който ще бъде на разположение на желаещите до 16:00 ч. днес. От услугата може да се възползва всеки гражданин с документ за самоличност - лична карта и таблет или телефон.

До момента експертите от Регионална здравна инспекция – Велико Търново съдействаха на над 80 души. Те заявиха, че процесът по сдвояване е безплатен и бърз, а чрез него човек има достъп до своето електронното пациентско досие винаги и по всяко време. Експертите посочиха още, че желаещите могат да се възползват от същата услуга и в офиса на здравната каса в болницата в Свищов, като условието е да нямат прекъснати здравни осигуровки.

Ч

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Трима души са загинали, а 26 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Безплатни профилактични прегледи за превенция на очни заболявания организират в Камено
Общинският съвет в Рудозем прие актуализация на бюджета на общината
Областният управител Мария Башева организира работна среща, на която бяха обсъдени мерки за подобряване на водоснабдяването на община Трявна
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
С младежко изложение и концерт ще бъде отбелязана шестата година на Младежката сфера в Шумен
Местен фокус
Времето в планините е облачно, следобед се очаква дъжд, съобщиха от Планинската спасителна служба
В детайли
Нова организация за достъпа на живеещите на ул. „Опълченска“ ще осигури безпрепятствено придвижване до жилищата, съобщават от Столичната община
На преден план
Парламентът обсъжда законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. във връзка с промени в списъка с общински проекти
Основна линия
Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама
В детайли
В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривените в Ливан и Сирия, съобщи ДАНС
В детайли
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Гърция
В детайли
Кандидатстване за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води ще обсъди Общинският съвет в Черноочене
Основна линия
Общинският съвет в Ново село обсъжда отчета за изпълнението на бюджета за 2023 г.
Сфера
Трима души са загинали, а 26 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.