Начало В детайли Лекари от столичната болница „Лозенец“ ще преглеждат безплатно в поликлиниката в Земен
5583
България

Лекари от столичната болница „Лозенец“ ще преглеждат безплатно в поликлиниката в Земен

За втори път в Земен ще се проведат безплатни профилактични прегледи, съобщиха от общинската администрация.Прегледите ще се извършват тези петък и събота (13 и 14 септември) от 10:00 до 16:00 ч. в сградата на поликлиниката в града от лекари от Университетска многопрофилна болница „Лозенец“.

| 11 Септември 2024, 09:44 ч.
Лекари от столичната болница „Лозенец“ ще преглеждат безплатно в поликлиниката в Земен
Лекари от столичната болница „Лозенец“ ще преглеждат безплатно в поликлиниката в Земен
Снимка © Община Земен

За втори път в Земен ще се проведат безплатни профилактични прегледи, съобщиха от общинската администрация. Прегледите ще се извършват тези петък и събота (13 и 14 септември) от 10:00 до 16:00 ч. в сградата на поликлиниката в града от лекари от Университетска многопрофилна болница „Лозенец“.

Лаборатория за метамфетамини е разкрита в Сливен при полицейска акция от екипи на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП), съобщиха от Дирекцията.

При операцията, проведена на 13 септември, са участвали служебни кучета на ГДБОП и техният водач. Акцията, започнала по производство на ГДБОП, е реализирана под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен

При разследването са претърсени осем адреса в Сливен и курортен комплекс Слънчев бряг, където са се разпространявали част от наркотиците. На един от адресите е установена лаборатория от "домашен тип” за производство на метамфетамин, разположена в мазето на жилище. Открити и иззети са 477 гр. метамфетамин - кристал, 123 гр. кокаин, 37 гр. пико, контролни везни, множество прекурсори и голямо количество съдове и средства, необходими за производството на веществата. Иззети са още незаконно притежавано огнестр

Личен състав и военна техника от Въоръжените сили на Република Полша ще преминат по републиканската пътна инфраструктура на 18 септември 2024 г. от гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Видин" през София до ГКПП "Кулата" във връзка с участието им в учението на НАТО „Ramstein Flag - 24“. Автоколоната ще премине обратно по същия маршрут на 15 октомври 2024 г. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Полски военнослужещи с техника ще транспортират материални ресурси на 19 септември 2024 г. от ГКПП "Видин" до ГКПП „Капитан Андреево“. Обратното им придвижване по републиканската пътна инфраструктура ще бъде на 23 септември 2024 г.

Автоколоните ще бъдат ескортирани от екипи на служба „Военна полиция“.

Министерството на отбраната съобщава периодично за подобни придвижвания на военнослужещи или техника. 

Служебният кабинет прие днес проект на Решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., съобщи на брифинг в Министерския съвет служебният министър на енергетиката Владимир Малинов.

Беше прието допълнение към програмата за компенсиране на небитовите клиенти, потребители на електрическа енергия, като с днешното решение към програмата бяха включени съответно и операторите на преносни мрежи, на електроразпределителните мрежи и електропреносната мрежа, информира министърът. По думите му с това решение на кабинета се разширява кръгът на потенциалните бенефициенти по програмата. Министър Малинов съобщи, че този механизъм предвижда компенсиране на 100% от разходите на цена над 180 лв. до реалните разходи, които всички дружества, бизнеса и операторите на електропреносни и електр

Локомотив на пътнически влак се запали до Чирпан, научи от пожарната.

следва 

В Гулянци днес продължават честванията по повод 50 години от обявяване на селището за град. В близост до Средно училище "Христо Смирненски" тържествено бе открита алея на името на Веска Радулова – кметът, при който Гулянци става град. По протежението на алеята са монтирани пейки за отдих и са поставени табла, които разказват за миналото на Гулянци и представят неговото настояще. 

"Радулова е кмет в периода 1971 – 1979 г. Тогава Гулянци е в период на бурно развитие и градеж, но най-вълнуващото събитие е обявяването на населеното място за град през 1974 г. Като кмет тя прочита указа пред стотиците свои съграждани на площада", припомни пред събралото се множество Надя Любенова, главен специалист "Образование, здравеопазване и социални дейности" в местната администрация. "В годините на управление на Веска Радулова са построени сградата на читалището, детската гради

Това е втората кампания в рамките на тази година по инициатива на кмета на Земен Михаил Златанов. Първата се състоя в края на миналия месец. И този път желаещите да се консултират с водещите специалисти в областта на кардиологията, съдовата хирургия, неврологията и офталмологията трябва да запазят предварителен час по телефона, видим на Фейсбук страницата на Общината. 

От прегледите може да се възползва всеки един жител на Земен, без значение от здравноосигурителния му статус. Желателно е пациентите да носят със себе си и предходна медицинска документация, ако разполагат с такава, обясниха още от администрацията. 

 

 

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

Рангел Иванов и Ваня Методиева са кандидатите за кмет на монтанското село Габровница, за които избирателите могат да гласуват на 20 октомври т.г., съобщиха от Общинската избирателна комисия в Монтана.

Иванов е издигнат от партия на Зелените, а Методиева от местна коалиция ГЕРБ /СДС и БНД/. На вота през миналата година, който бе касиран, Иванов спечели битката за кмет на Габровница, а Методиева бе втора.

Избори за кмет на Габровница ще има отново на 20 октомври, тъй като със свое решение от 27 юни 2024 година Върховният административен съд касира резултата от изборите на 29 октомври 2023 година и прекрати правомощията на избрания тогава за кмет Рангел Иванов. Делото се водеше по жалба на загубилия кандидат за кмет Ваня Методиева.

С указ на президента бяха насрочени новите избори за кмет в селото. 

Стара Загора ще отбележи годишнината от обявяването на независимостта на България на 22 септември с полагане на венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните старозагорци. Ритуалът в парк „Александър Стамболийски“ ще започне в 10:30 часа. Това съобщиха от местната администрация на официалния си сайт. 

В ритуала ще участват почетният караул и знаменната група от Втора Тунджанска механизирана бригада, както и Общинският духов оркестър. Водещ на церемонията ще бъде актьорът Ивелин Керанов.

По повод празника на площада пред общината ще има празничен концерт на творчески формации при Народно читалище „Св. Климент Охридски 1858“.

Припомняме, че на 16 септември с поднасяне на венци и цветя старозагорци отбелязаха 149-ата годишнина от Старозагорското въстание.

Разбита е организирана престъпна група, занимаваща се с производство, преработка и разпространение на високорискови наркотични вещества, съобщиха днес на пресконференция окръжният прокурор на Варна Красимир Конов и началникът на отдел „Североизточен“ при ГДБОП Деян Горанов.

В резултат на проведената операция са намерени 4 382 стръка растения от рода на конопа. Открити са в нива и в оранжерии. Намерени са и близо 470 килограма суха трева – марихуана, като стоката е била складирана в подземен бункер. Намерени са още 17 плика, пълни с около 15 килограма марихуана, 45 бутилки, съдържащи хексахидроканабинол, над 1000 дражета, за които се предполага, че също съдържат наркотични вещества. Иззети са и повече от 4 000 капсули с течности за вейп, над 1700 такива устройства, пари. При операцията е разбита и специално оборудвана лаборатория. По думите на Конов в нея

Учени от Института за космически изследвания и технологии (ИКИТ) към Българската академия на науките (БАН) пристигат в Пловдивския панаир, за да демонстрират цивилните приложения на въздушните роботи - дроновете. Това ще се случи от 25 до 28 септември в рамките на 78-ото издание на Международния технически панаир, съобщиха от Панаира.

Институтът за космически изследвания и технологии ще представи дронове за разнообразни граждански услуги. Експозицията от различни модели ще бъде разположена в Палата №3, Щанд №1. Посетителите ще могат да се запознаят с различни съвременни безпилотни авиационни системи и да обсъдят възможностите за производството и използването им. В специалната експозиция "Дроновете като услуга" ще се включат компании от 24 държави, съобщават организаторите. Основен акцент на изложението ще бъдат технологичните решения в различни сектори и браншове. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма за 2024 г.
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание, съобщи кметът на общината Нида Ахме ...
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Общинският съвет (ОбС) в Созопол се събира днес от 10:30 часа на тринадесетото си редовно заседание. В дневния ред са включени 29 точки. Това стана известно от официалния сайт на О ...
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския ...
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
Процедура по тегленето на номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответствие на предстоящите предсрочни парламентарни избори, ще се състои днес в Мини ...
С ретро фото, разкази от миналото и изложба Етнографският комплекс в Ловеч посрещна посетителите във втория ден на Варошлийски вечери
С ретро фото, разкази от миналото и изложба Етнографският комплекс в Ловеч посрещаше посетителите във втория ден на Варошлийски вечери. Двудневното издание е посветено на това жите ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Парламентът обсъжда законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. във връзка с промени в списъка с общински проекти
Парламентът обсъжда на първо четене законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. Точката беше включена в дневния ред в началото на заседанието.  Заместни ...
Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама
Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич. Оттам допълват, че е установена самоличностт ...
В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривените в Ливан и Сирия, съобщи ДАНС
В резултат на проверките, извършени от Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС), съвместно с Националната агенция по приходите (НАП), Министерството на вътрешните ...
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Гърция
На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Никопол" и ``Кардам`` е интензивен на изход за товарни автомобили. Трафикът на изход за леки автом ...
Кандидатстване за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води ще обсъди Общинският съвет в Черноочене
Осем точки ще разгледа на днешното си заседание Общинският съвет (ОбС) в Черноочене, а една от тях е даване на съгласие за кандидатстване на Община Черноочене пред ПУДООС (Предприя ...
Тикер в 09:20 ч.
Парламентът обсъжда на първо четене законопроект за изменение на Закона за държа ...
Начало В детайли
5583
България

Лекари от столичната болница „Лозенец“ ще преглеждат безплатно в поликлиниката в Земен

За втори път в Земен ще се проведат безплатни профилактични прегледи, съобщиха от общинската администрация.Прегледите ще се извършват тези петък и събота (13 и 14 септември) от 10:00 до 16:00 ч. в сградата на поликлиниката в града от лекари от Университетска многопрофилна болница „Лозенец“.

| 11 Септември 2024, 09:44 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Лекари от столичната болница „Лозенец“ ще преглеждат безплатно в поликлиниката в Земен
Лекари от столичната болница „Лозенец“ ще преглеждат безплатно в поликлиниката в Земен
Снимка © Община Земен

За втори път в Земен ще се проведат безплатни профилактични прегледи, съобщиха от общинската администрация. Прегледите ще се извършват тези петък и събота (13 и 14 септември) от 10:00 до 16:00 ч. в сградата на поликлиниката в града от лекари от Университетска многопрофилна болница „Лозенец“.

Лаборатория за метамфетамини е разкрита в Сливен при полицейска акция от екипи на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП), съобщиха от Дирекцията.

При операцията, проведена на 13 септември, са участвали служебни кучета на ГДБОП и техният водач. Акцията, започнала по производство на ГДБОП, е реализирана под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен

При разследването са претърсени осем адреса в Сливен и курортен комплекс Слънчев бряг, където са се разпространявали част от наркотиците. На един от адресите е установена лаборатория от "домашен тип” за производство на метамфетамин, разположена в мазето на жилище. Открити и иззети са 477 гр. метамфетамин - кристал, 123 гр. кокаин, 37 гр. пико, контролни везни, множество прекурсори и голямо количество съдове и средства, необходими за производството на веществата. Иззети са още незаконно притежавано огнестр

Личен състав и военна техника от Въоръжените сили на Република Полша ще преминат по републиканската пътна инфраструктура на 18 септември 2024 г. от гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Видин" през София до ГКПП "Кулата" във връзка с участието им в учението на НАТО „Ramstein Flag - 24“. Автоколоната ще премине обратно по същия маршрут на 15 октомври 2024 г. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Полски военнослужещи с техника ще транспортират материални ресурси на 19 септември 2024 г. от ГКПП "Видин" до ГКПП „Капитан Андреево“. Обратното им придвижване по републиканската пътна инфраструктура ще бъде на 23 септември 2024 г.

Автоколоните ще бъдат ескортирани от екипи на служба „Военна полиция“.

Министерството на отбраната съобщава периодично за подобни придвижвания на военнослужещи или техника. 

Служебният кабинет прие днес проект на Решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., съобщи на брифинг в Министерския съвет служебният министър на енергетиката Владимир Малинов.

Беше прието допълнение към програмата за компенсиране на небитовите клиенти, потребители на електрическа енергия, като с днешното решение към програмата бяха включени съответно и операторите на преносни мрежи, на електроразпределителните мрежи и електропреносната мрежа, информира министърът. По думите му с това решение на кабинета се разширява кръгът на потенциалните бенефициенти по програмата. Министър Малинов съобщи, че този механизъм предвижда компенсиране на 100% от разходите на цена над 180 лв. до реалните разходи, които всички дружества, бизнеса и операторите на електропреносни и електр

Локомотив на пътнически влак се запали до Чирпан, научи от пожарната.

следва 

В Гулянци днес продължават честванията по повод 50 години от обявяване на селището за град. В близост до Средно училище "Христо Смирненски" тържествено бе открита алея на името на Веска Радулова – кметът, при който Гулянци става град. По протежението на алеята са монтирани пейки за отдих и са поставени табла, които разказват за миналото на Гулянци и представят неговото настояще. 

"Радулова е кмет в периода 1971 – 1979 г. Тогава Гулянци е в период на бурно развитие и градеж, но най-вълнуващото събитие е обявяването на населеното място за град през 1974 г. Като кмет тя прочита указа пред стотиците свои съграждани на площада", припомни пред събралото се множество Надя Любенова, главен специалист "Образование, здравеопазване и социални дейности" в местната администрация. "В годините на управление на Веска Радулова са построени сградата на читалището, детската гради

Това е втората кампания в рамките на тази година по инициатива на кмета на Земен Михаил Златанов. Първата се състоя в края на миналия месец. И този път желаещите да се консултират с водещите специалисти в областта на кардиологията, съдовата хирургия, неврологията и офталмологията трябва да запазят предварителен час по телефона, видим на Фейсбук страницата на Общината. 

От прегледите може да се възползва всеки един жител на Земен, без значение от здравноосигурителния му статус. Желателно е пациентите да носят със себе си и предходна медицинска документация, ако разполагат с такава, обясниха още от администрацията. 

 

 

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

Рангел Иванов и Ваня Методиева са кандидатите за кмет на монтанското село Габровница, за които избирателите могат да гласуват на 20 октомври т.г., съобщиха от Общинската избирателна комисия в Монтана.

Иванов е издигнат от партия на Зелените, а Методиева от местна коалиция ГЕРБ /СДС и БНД/. На вота през миналата година, който бе касиран, Иванов спечели битката за кмет на Габровница, а Методиева бе втора.

Избори за кмет на Габровница ще има отново на 20 октомври, тъй като със свое решение от 27 юни 2024 година Върховният административен съд касира резултата от изборите на 29 октомври 2023 година и прекрати правомощията на избрания тогава за кмет Рангел Иванов. Делото се водеше по жалба на загубилия кандидат за кмет Ваня Методиева.

С указ на президента бяха насрочени новите избори за кмет в селото. 

Стара Загора ще отбележи годишнината от обявяването на независимостта на България на 22 септември с полагане на венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните старозагорци. Ритуалът в парк „Александър Стамболийски“ ще започне в 10:30 часа. Това съобщиха от местната администрация на официалния си сайт. 

В ритуала ще участват почетният караул и знаменната група от Втора Тунджанска механизирана бригада, както и Общинският духов оркестър. Водещ на церемонията ще бъде актьорът Ивелин Керанов.

По повод празника на площада пред общината ще има празничен концерт на творчески формации при Народно читалище „Св. Климент Охридски 1858“.

Припомняме, че на 16 септември с поднасяне на венци и цветя старозагорци отбелязаха 149-ата годишнина от Старозагорското въстание.

Разбита е организирана престъпна група, занимаваща се с производство, преработка и разпространение на високорискови наркотични вещества, съобщиха днес на пресконференция окръжният прокурор на Варна Красимир Конов и началникът на отдел „Североизточен“ при ГДБОП Деян Горанов.

В резултат на проведената операция са намерени 4 382 стръка растения от рода на конопа. Открити са в нива и в оранжерии. Намерени са и близо 470 килограма суха трева – марихуана, като стоката е била складирана в подземен бункер. Намерени са още 17 плика, пълни с около 15 килограма марихуана, 45 бутилки, съдържащи хексахидроканабинол, над 1000 дражета, за които се предполага, че също съдържат наркотични вещества. Иззети са и повече от 4 000 капсули с течности за вейп, над 1700 такива устройства, пари. При операцията е разбита и специално оборудвана лаборатория. По думите на Конов в нея

Учени от Института за космически изследвания и технологии (ИКИТ) към Българската академия на науките (БАН) пристигат в Пловдивския панаир, за да демонстрират цивилните приложения на въздушните роботи - дроновете. Това ще се случи от 25 до 28 септември в рамките на 78-ото издание на Международния технически панаир, съобщиха от Панаира.

Институтът за космически изследвания и технологии ще представи дронове за разнообразни граждански услуги. Експозицията от различни модели ще бъде разположена в Палата №3, Щанд №1. Посетителите ще могат да се запознаят с различни съвременни безпилотни авиационни системи и да обсъдят възможностите за производството и използването им. В специалната експозиция "Дроновете като услуга" ще се включат компании от 24 държави, съобщават организаторите. Основен акцент на изложението ще бъдат технологичните решения в различни сектори и браншове. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма за 2024 г.
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
С ретро фото, разкази от миналото и изложба Етнографският комплекс в Ловеч посрещна посетителите във втория ден на Варошлийски вечери
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Парламентът обсъжда законопроект за изменение на Закона за държавния бюджет за 2024 г. във връзка с промени в списъка с общински проекти
Основна линия
Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама
В детайли
В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривените в Ливан и Сирия, съобщи ДАНС
В детайли
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Гърция
В детайли
Кандидатстване за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води ще обсъди Общинският съвет в Черноочене
Основна линия
Общинският съвет в Ново село обсъжда отчета за изпълнението на бюджета за 2023 г.
Сфера
Трима души са загинали, а 26 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Местен фокус
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма за 2024 г.
Контекст
Общинските съветници в Болярово ще разгледат предложение за поемане на краткосрочен общински дълг
Местен фокус
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.