Начало В детайли Северната промишлена зона във Видин остава без вода за два дни
5324
България

Северната промишлена зона във Видин остава без вода за два дни

Водоподаването за Северната промишлена зона във Видин ще бъде преустановено от 9:00 ч. днес до 21:00 ч. утре (12 септември).Причинната е извършване на строително-монтажни работи, изграждане на връзки между новоизградeния и съществуващ водопровод и монтаж на спирателни кранове, на обект „Реконструкция на довеждащ водопровод от помпена станция „Сланотрън“ до град Видин“.

| 11 Септември 2024, 10:25 ч.
Северната промишлена зона във Видин остава без вода за два дни
Северната промишлена зона във Видин остава без вода за два дни
Снимка © Община Видин

Водоподаването за Северната промишлена зона във Видин ще бъде преустановено от 9:00 ч. днес до 21:00 ч. утре (12 септември). Това се посочва в информация на сайта на ВиК – Видин.

Трима души са загинали, а 26 са ранени при пътни инциденти в страната през изминалото денонощие, съобщиха на сайта си от Министерството на вътрешните работи (МВР). Тежките пътни произшествия са 20.

От началото на месеца катастрофите са 417, загиналите – 23, а ранените – 549.

От началото на годината пътните произшествия в България са 5181, загиналите – 321, а ранените – 6513. При сравнение с реалните данни за загиналите- 379 през същия период на 2023 г. се отчитат с 58 по-малко загинали участници в движението по пътищата през 2024 г.

За последното денонощие в София са станали 25 леки произшествия и пет тежки, има девет ранени, няма загинали.

Според Цончо Ганев от "Възраждане" определеният от ЕК ресор за България "Стартъпи, проучвания и иновации" показва обидно отношение към България. Това коментира той пред журналисти в парламента по повод определения от ЕК ресор за Екатерина Захариева, номинирана за еврокомисар. 

Това, какво сме получили като ресор, отразява положението на България в ЕС и като уважение, каза депутатът. Нищо хубаво не очакваме от този комисар за защита на националните приоритети. Като цяло, обидно отношение към България, допълни той.  

По-рано днес председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен представи проектосъстава и структурата на новата ЕК. Екатерина Захариева е една от 11-те жени, а определеният ресор е „Стартъпи, проучвания и иновации“.

По планините в момента е облачно и тихо, на места духа слаб вятър, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). По-късно във високите части се очаква да вали дъжд, който да премине в сняг.

Условията за туризъм ще са добри до обяд, посочиха от ПСС.

Според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) над планините облачността ще е значителна и на места ще превали слаб дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин - слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър в ниските части от север-североизток, а по билата от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра около 16°, на 2000 метра - около 8°.     

  

Нова седма демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ беше официално открита днес във фамилното стопанството на Десислава и Иван Кабурови "ДЕИВ-2007" в село Мало Конаре, обл. Пазарджик. Тази демо точка също както и останалите, изградени в страната, е част от технологичната инфраструктура на ЕЦИХ АгроХъб.БГ, която се изгражда на територията на България по проекта с фокус прецизно земеделие AgroDigiRisе. По този начин се предполага, че ще може да бъде подпомогнато развитието и популяризирането на щадящо ресурсите устойчиво земеделие, чиято идея е "производството на повече с по-малко". 

Днешното събитие започна с официално откриване, по време на което управителите на "ДЕИВ-2007" представиха дейността на стопанството, както и иновациите, които прилагат. "Аз и моята съпруга се трудим много и се опитваме да помагаме на всички земеделски производители, за

През следващото денонощие облачността ще бъде по-често значителна, на места в низините и котловините сутринта - с намалена видимост. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

На места ще има валежи, в планините на Югозападна България и в югоизточните райони ще са временно интензивни и с гръмотевици. Ще духа слаб, в източната половина от страната - умерен, североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 10° и 15°, в София - около 12°. Максималните температури - между 19° и 24°, в София - около 19°.

Над Черноморието облачността ще бъде значителна. На много места ще има валежи от дъжд, по-значителни и с гръмотевици ще бъдат по южното крайбрежие. Ще духа умерен, временно силен, североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 22°-24°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на мор

Причинната е извършване на строително-монтажни работи, изграждане на връзки между новоизградeния и съществуващ водопровод и монтаж на спирателни кранове, на обект „Реконструкция на довеждащ водопровод от помпена станция „Сланотрън“ до град Видин“.

По думите на управителя на дружеството инж. Илко Илиев, при реконструкцията се прилага сравнително нова технология. Използват се т.нар. PVC о-тръби, молекулярно ориентирани, които са с много по-добри технически характеристики. Те имат по-голяма здравина и устойчивост. Изгражда се изцяло нов водопровод, който захранва с питейна вода, освен град Видин, още 22 населени места от общините Видин, Брегово и Ново село. 

Общият брой на нощувките през юли в област Хасково е 23 998, или с 23,5 на сто повече в сравнение със същия месец на предходната година. Приходите от нощувки през юли 2024 г. се увеличават с 26,9 процента в сравнение с юли 2023 г. и достигат 1,623 млн. лв., съобщиха от Териториално статистическо бюро - Юг. Общо 1,027 млн. лв. са от български граждани, а 596 500 лв. - от чужди граждани. Най-много са реализираните нощувки на чужди граждани от Турция - 49,0 процента.

През юли тази година броят на местата за настаняване в област Хасково са се е увеличил с 48,5 процента в сравнение със същия месец миналата година. Актуалният брой на стаите в тях е 1 846, а на леглата - 3 441, което е с 27,4 повече от 2023 година.

Преди няколко дни Националният статистически институт също отчете тенденцията за увеличаване на приходите от нощувки за месец юли т. г. в национален мащаб. Ръстът им

Работи се по възстановяването на хидромелиоративната мрежа на страната, като към момента тече пълна инвентаризация на цялата инфраструктура на Напоителни системи, заяви в Кърджали министърът на земеделието и храните д-р Георги Тахов.

"За да тръгнем нещо да надграждаме, трябва да знаем къде се намираме, трябва да знаем каква е в момента реалната ситуация, да я остойностим и да тръгнем да надграждаме. На 90 процента сме готови с това нещо. Не случайно казах, че последните данни са от 1999 г. В момента осъвременяваме данните, защото програмата ни е доста амбициозна. Тя включва както реновиране на системите на Напоителни системи, така и изграждане на нови язовири", обясни пред журналисти министърът. Той допълни, че се изготвят количествено-стойностните сметки, които да бъдат заложени в бюджета за догодина.

"Това, което искаме да направим не е правено от много дълги години -

Мъж на 51 години от Балчик е задържан за убийството на баща си. Това съобщиха на сайта си от Апелативна прокуратура - Варна. Оттам допълват, че Окръжна прокуратура – Добрич ръководи досъдебно производство за извършено убийство в град Балчик.

Сигнал за случилото се е получен в късните часове на 14 септември. Жертва на тежкото криминално престъпление е 71-годишен жител на Балчик. Според установените към момента факти между него и семейството му от дълги години имало проблемни отношения. Възрастният мъж често употребявал алкохол и проявявал агресия към близките си.

Същото се случило и вечерта преди убийството, когато той проявил физическа и вербална агресия към съпругата си. Няколко часа по-късно, синът му, който е на 51 години, установил, че баща му продължава да пие при съседи. Между двамата възникнал конфликт, който ескалирал, и по-младият мъж нанесъл няколко удара

Позицията на БСП е, че това е категорично неприемлив език между два съседни народа. Това каза пред журналисти в парламента Борислав Гуцанов, председател на парламентарната група на „БСП за България“, по повод думите на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски в телевизионно интервю. В него той критикува липсата на държавното знаме на РСМ по време на неформалната среща у нас между президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова. 

Думите на Николоски предизвикаха реакциите на българските институции и политици в парламента още вчера.  

Недопустими изказвания още повече за две съседни държави. Считам, че ако трябва да се продължат нормалните отношения, този човек трябва да си подаде оставката, иначе много трудно може да има нормални взаимоотношения между две съседни държави, посочи Гуцано

Общинският съвет (ОбС) – Мизия заседава днес, при първоначален дневен ред от девет точки, което е видно от публикуваните материали на сайта на администрацията.

Съветниците ще разгледат отчета на бюджета на общината за 2023 г., ще се запознаят с информация за изпълнението на финансовата рамка за първото полугодие на настоящата година, ще обсъдят бюджетна прогноза за 2025 - 2028 година. 

ОбС в Мизия ще коментира и предложение на кмета Валя Берчева за обезпечаване на учебния процес в четирите учебни заведения на територията на общината и съществуването на 15 маломерни паралелки, чрез дофинансиране на делегираните от държавата дейности със собствени средства.

На редовното заседание, което ще се състои от 10:00 ч. в залата на ОбС, ще бъдат обсъдени още устройствени въпроси и две точки, включени в предстоящото на 7 октомври заседание на Асоциацията на ВиК.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривените в Ливан и Сирия, съобщи ДАНС
В резултат на проверките, извършени от Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС), съвместно с Националната агенция по приходите (НАП), Министерството на вътрешните ...
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Гърция
На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Никопол" и ``Кардам`` е интензивен на изход за товарни автомобили. Трафикът на изход за леки автом ...
Кандидатстване за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води ще обсъди Общинският съвет в Черноочене
Осем точки ще разгледа на днешното си заседание Общинският съвет (ОбС) в Черноочене, а една от тях е даване на съгласие за кандидатстване на Община Черноочене пред ПУДООС (Предприя ...
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Тържествена сесия на Общинския съвет в Каспичан се състоя в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". Сесията беше по повод 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град. ...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията. Той се обърна към чакащите го журналисти с думите: "Дайте ми време да се адаптирам. Ще ви отделя време".&nb ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривените в Ливан и Сирия, съобщи ДАНС
В резултат на проверките, извършени от Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС), съвместно с Националната агенция по приходите (НАП), Министерството на вътрешните ...
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Гърция
На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Никопол" и ``Кардам`` е интензивен на изход за товарни автомобили. Трафикът на изход за леки автом ...
Кандидатстване за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води ще обсъди Общинският съвет в Черноочене
Осем точки ще разгледа на днешното си заседание Общинският съвет (ОбС) в Черноочене, а една от тях е даване на съгласие за кандидатстване на Община Черноочене пред ПУДООС (Предприя ...
Общинският съвет в Ново село обсъжда отчета за изпълнението на бюджета за 2023 г.
Информация за изпълнението на решенията на Общинския съвет и приемане на отчета за касово изпълнение на бюджета на община Ново село за 2023 г. са две от деветте точки, които ще раз ...
Трима души са загинали, а 26 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Трима души са загинали, а 26 са ранени при пътни инциденти в страната през изминалото денонощие, съобщиха на сайта си от Министерството на вътрешните работи (МВР). Тежките пътни пр ...
Тикер в 08:51 ч.
В резултат на проверките, извършени от Държавна агенция „Национална сигурн ...
Начало В детайли
5324
България

Северната промишлена зона във Видин остава без вода за два дни

Водоподаването за Северната промишлена зона във Видин ще бъде преустановено от 9:00 ч. днес до 21:00 ч. утре (12 септември).Причинната е извършване на строително-монтажни работи, изграждане на връзки между новоизградeния и съществуващ водопровод и монтаж на спирателни кранове, на обект „Реконструкция на довеждащ водопровод от помпена станция „Сланотрън“ до град Видин“.

| 11 Септември 2024, 10:25 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Северната промишлена зона във Видин остава без вода за два дни
Северната промишлена зона във Видин остава без вода за два дни
Снимка © Община Видин

Водоподаването за Северната промишлена зона във Видин ще бъде преустановено от 9:00 ч. днес до 21:00 ч. утре (12 септември). Това се посочва в информация на сайта на ВиК – Видин.

Трима души са загинали, а 26 са ранени при пътни инциденти в страната през изминалото денонощие, съобщиха на сайта си от Министерството на вътрешните работи (МВР). Тежките пътни произшествия са 20.

От началото на месеца катастрофите са 417, загиналите – 23, а ранените – 549.

От началото на годината пътните произшествия в България са 5181, загиналите – 321, а ранените – 6513. При сравнение с реалните данни за загиналите- 379 през същия период на 2023 г. се отчитат с 58 по-малко загинали участници в движението по пътищата през 2024 г.

За последното денонощие в София са станали 25 леки произшествия и пет тежки, има девет ранени, няма загинали.

Според Цончо Ганев от "Възраждане" определеният от ЕК ресор за България "Стартъпи, проучвания и иновации" показва обидно отношение към България. Това коментира той пред журналисти в парламента по повод определения от ЕК ресор за Екатерина Захариева, номинирана за еврокомисар. 

Това, какво сме получили като ресор, отразява положението на България в ЕС и като уважение, каза депутатът. Нищо хубаво не очакваме от този комисар за защита на националните приоритети. Като цяло, обидно отношение към България, допълни той.  

По-рано днес председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен представи проектосъстава и структурата на новата ЕК. Екатерина Захариева е една от 11-те жени, а определеният ресор е „Стартъпи, проучвания и иновации“.

По планините в момента е облачно и тихо, на места духа слаб вятър, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). По-късно във високите части се очаква да вали дъжд, който да премине в сняг.

Условията за туризъм ще са добри до обяд, посочиха от ПСС.

Според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) над планините облачността ще е значителна и на места ще превали слаб дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин - слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър в ниските части от север-североизток, а по билата от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра около 16°, на 2000 метра - около 8°.     

  

Нова седма демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ беше официално открита днес във фамилното стопанството на Десислава и Иван Кабурови "ДЕИВ-2007" в село Мало Конаре, обл. Пазарджик. Тази демо точка също както и останалите, изградени в страната, е част от технологичната инфраструктура на ЕЦИХ АгроХъб.БГ, която се изгражда на територията на България по проекта с фокус прецизно земеделие AgroDigiRisе. По този начин се предполага, че ще може да бъде подпомогнато развитието и популяризирането на щадящо ресурсите устойчиво земеделие, чиято идея е "производството на повече с по-малко". 

Днешното събитие започна с официално откриване, по време на което управителите на "ДЕИВ-2007" представиха дейността на стопанството, както и иновациите, които прилагат. "Аз и моята съпруга се трудим много и се опитваме да помагаме на всички земеделски производители, за

През следващото денонощие облачността ще бъде по-често значителна, на места в низините и котловините сутринта - с намалена видимост. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

На места ще има валежи, в планините на Югозападна България и в югоизточните райони ще са временно интензивни и с гръмотевици. Ще духа слаб, в източната половина от страната - умерен, североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 10° и 15°, в София - около 12°. Максималните температури - между 19° и 24°, в София - около 19°.

Над Черноморието облачността ще бъде значителна. На много места ще има валежи от дъжд, по-значителни и с гръмотевици ще бъдат по южното крайбрежие. Ще духа умерен, временно силен, североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 22°-24°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на мор

Причинната е извършване на строително-монтажни работи, изграждане на връзки между новоизградeния и съществуващ водопровод и монтаж на спирателни кранове, на обект „Реконструкция на довеждащ водопровод от помпена станция „Сланотрън“ до град Видин“.

По думите на управителя на дружеството инж. Илко Илиев, при реконструкцията се прилага сравнително нова технология. Използват се т.нар. PVC о-тръби, молекулярно ориентирани, които са с много по-добри технически характеристики. Те имат по-голяма здравина и устойчивост. Изгражда се изцяло нов водопровод, който захранва с питейна вода, освен град Видин, още 22 населени места от общините Видин, Брегово и Ново село. 

Общият брой на нощувките през юли в област Хасково е 23 998, или с 23,5 на сто повече в сравнение със същия месец на предходната година. Приходите от нощувки през юли 2024 г. се увеличават с 26,9 процента в сравнение с юли 2023 г. и достигат 1,623 млн. лв., съобщиха от Териториално статистическо бюро - Юг. Общо 1,027 млн. лв. са от български граждани, а 596 500 лв. - от чужди граждани. Най-много са реализираните нощувки на чужди граждани от Турция - 49,0 процента.

През юли тази година броят на местата за настаняване в област Хасково са се е увеличил с 48,5 процента в сравнение със същия месец миналата година. Актуалният брой на стаите в тях е 1 846, а на леглата - 3 441, което е с 27,4 повече от 2023 година.

Преди няколко дни Националният статистически институт също отчете тенденцията за увеличаване на приходите от нощувки за месец юли т. г. в национален мащаб. Ръстът им

Работи се по възстановяването на хидромелиоративната мрежа на страната, като към момента тече пълна инвентаризация на цялата инфраструктура на Напоителни системи, заяви в Кърджали министърът на земеделието и храните д-р Георги Тахов.

"За да тръгнем нещо да надграждаме, трябва да знаем къде се намираме, трябва да знаем каква е в момента реалната ситуация, да я остойностим и да тръгнем да надграждаме. На 90 процента сме готови с това нещо. Не случайно казах, че последните данни са от 1999 г. В момента осъвременяваме данните, защото програмата ни е доста амбициозна. Тя включва както реновиране на системите на Напоителни системи, така и изграждане на нови язовири", обясни пред журналисти министърът. Той допълни, че се изготвят количествено-стойностните сметки, които да бъдат заложени в бюджета за догодина.

"Това, което искаме да направим не е правено от много дълги години -

Мъж на 51 години от Балчик е задържан за убийството на баща си. Това съобщиха на сайта си от Апелативна прокуратура - Варна. Оттам допълват, че Окръжна прокуратура – Добрич ръководи досъдебно производство за извършено убийство в град Балчик.

Сигнал за случилото се е получен в късните часове на 14 септември. Жертва на тежкото криминално престъпление е 71-годишен жител на Балчик. Според установените към момента факти между него и семейството му от дълги години имало проблемни отношения. Възрастният мъж често употребявал алкохол и проявявал агресия към близките си.

Същото се случило и вечерта преди убийството, когато той проявил физическа и вербална агресия към съпругата си. Няколко часа по-късно, синът му, който е на 51 години, установил, че баща му продължава да пие при съседи. Между двамата възникнал конфликт, който ескалирал, и по-младият мъж нанесъл няколко удара

Позицията на БСП е, че това е категорично неприемлив език между два съседни народа. Това каза пред журналисти в парламента Борислав Гуцанов, председател на парламентарната група на „БСП за България“, по повод думите на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски в телевизионно интервю. В него той критикува липсата на държавното знаме на РСМ по време на неформалната среща у нас между президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова. 

Думите на Николоски предизвикаха реакциите на българските институции и политици в парламента още вчера.  

Недопустими изказвания още повече за две съседни държави. Считам, че ако трябва да се продължат нормалните отношения, този човек трябва да си подаде оставката, иначе много трудно може да има нормални взаимоотношения между две съседни държави, посочи Гуцано

Общинският съвет (ОбС) – Мизия заседава днес, при първоначален дневен ред от девет точки, което е видно от публикуваните материали на сайта на администрацията.

Съветниците ще разгледат отчета на бюджета на общината за 2023 г., ще се запознаят с информация за изпълнението на финансовата рамка за първото полугодие на настоящата година, ще обсъдят бюджетна прогноза за 2025 - 2028 година. 

ОбС в Мизия ще коментира и предложение на кмета Валя Берчева за обезпечаване на учебния процес в четирите учебни заведения на територията на общината и съществуването на 15 маломерни паралелки, чрез дофинансиране на делегираните от държавата дейности със собствени средства.

На редовното заседание, което ще се състои от 10:00 ч. в залата на ОбС, ще бъдат обсъдени още устройствени въпроси и две точки, включени в предстоящото на 7 октомври заседание на Асоциацията на ВиК.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривените в Ливан и Сирия, съобщи ДАНС
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Гърция
Кандидатстване за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води ще обсъди Общинският съвет в Черноочене
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
В България не са внасяни, изнасяни или произвеждани комуникационни устройства, отговарящи на взривените в Ливан и Сирия, съобщи ДАНС
В детайли
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Гърция
В детайли
Кандидатстване за изграждане на нова пречиствателна станция за отпадъчни води ще обсъди Общинският съвет в Черноочене
Основна линия
Общинският съвет в Ново село обсъжда отчета за изпълнението на бюджета за 2023 г.
Сфера
Трима души са загинали, а 26 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Местен фокус
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма за 2024 г.
Контекст
Общинските съветници в Болярово ще разгледат предложение за поемане на краткосрочен общински дълг
Местен фокус
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Местен фокус
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Местен фокус
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.