Начало Местен фокус Всякакви изказвания на политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация, заяви Слави Трифонов
5161
България

Всякакви изказвания на политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация, заяви Слави Трифонов

Всякакви изказвания на всякакви политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация и отговорност за това могат да носят само хората, които изричат тези неща. Това написа във Фейсбук председателят на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов.Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии.

| 11 Септември 2024, 12:23 ч.
Всякакви изказвания на политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация, заяви Слави Трифонов
Всякакви изказвания на политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация, заяви Слави Трифонов
Снимка © Официални актове

Всякакви изказвания на всякакви политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация и отговорност за това могат да носят само хората, които изричат тези неща. Това написа във Фейсбук председателят на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов.

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Временна организация на движението ще бъде въведена в Шумен от 27 до 29 септември заради провеждане на Международния фестивал „Доблест и слава“, съобщиха от пресцент на Община Шумен.

За времето от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември ще бъде спряно движението на моторни превозни средства по бул. „Славянски“ в участъка от кръстовището с ул. „Карел Шкорпил“ до кръстовището с ул. „Адам Мицкевич“. Във връзка с официалното откриване на фестивала паркингът пред Община Шумен следва да бъде освободен от автомобили в зоната от пешеходната пътека пред ДКТ „Васил Друмев“ до Военния клуб, като ограничението е в сила от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември, допълват от местната администрация.

От 27 до 29 септември се въвежда еднопосочно движение по панорамния път „1300 години България“ от паметника „Създатели

За такава обидна квалификация в една европейска държава се "взима главата" на министър веднага, хвърчат оставки, коментира пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и бивш външен министър Даниел Митов думите в телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ ) Александър Николоски по повод липсата на знамето на страната му при неформалната среща у нас между президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

Ескалацията в реториката на Скопие стигна дотам, че да се говори по такъв непристоен начин, добави Митов. Според него министър на правителство в европейска държава няма право да използва такива думи по отношение не просто на съседна, но и на която и да било друга европейска държава, европейски народ. Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, е изводът на Даниел Митов. Според н

Езикът, който използват има само едно извинение - оставка на този министър, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в парламента за вчерашното телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски. Ако не го направят - нито президент, нито министри, нито партии трябва да се виждат, да разговарят с тях, допълни Борисов и заяви, че ГЕРБ ще направи всичко необходимо ЕНП "да знае какво са говорили".

Явно с тези хора приятелски срещи, дори свързани с опера, не трябва да се правят, извън официалното, каза Борисов. Мисля, че те постъпиха подло с президента, с министрите, които се видяха с тях, добави той и отчете, че управляващите в Скопие са отскоро във властта и може би не са запознати с държавния протокол.

По думите на лидера на ГЕРБ, първо ние трябва да се постараем като държава да покажем стабилност, възможност д

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

Естествените партньори са тези, които бяхме в „сглобката“, плюс БСП и ИТН, каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по-рано днес.

Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии. Нито с Бойко Борисов, нито с който и да било друг, заявява Трифонов.

"Така че, всеки, който се изказва в момента, за неща, които ще се случат след изборите си измисля и ще си носи последствията за това, което ще се случи после. Трябва да минат изборите, да стане ясно, в тази ненормална ситуация, как ще гласува суверенът и ако има каквито и да било разговори - те ще се водят след това", написа още той. 

Едва когато станат ясни резултатите от предстоящите избори, едва тогава може да се отговори на въпроса - ще има ли възможност за редовно правителство или не, добави Слави Трифонов.

Голяма част от град Вършец остава без вода днес и утре заради реконструкция на главен водопровод, съобщиха от местната общинска управа.

Подменят се около 20 метра от главния водопровод по бул. „България“. Улиците, на които ще бъде спряно водоподаването са „Д-р Елена Теодосиева“, „Алеко Константинов“, „Иван Вазов“, „Янко Сакъзов“, „Банкя“, „Александър Стамболийски“, „Тодорини кукли“, „Цар Иван Асен II”, „Цар Симеон“, „Цар Борис“, „Христо Смирненски“, „Климент Охридски“, ниските части на града от центъра към изхода за Монтана, както и високите части в района на климатичното училище.

Ремонтните дейности ще продължат до 20:00 часа на 19 септември. Община Вършец ще осигури вода за битови нужди на жителите за 36-те часа, п

От днес до 22 септември ще се проведе Европейската седмица на мобилността, в рамките на която ще има различни инициативи в страната. Целта е да се насърчи участието на общините, училищата, неправителствените и бизнес организации в събития за постигане на устойчива градска мобилност, които водят до намаляване на замърсяването на въздуха, шумовото замърсяване, задръстванията, пътнотранспортните произшествия и здравословните проблеми, съобщиха от Министерството на околната среда и водите. Акцентът тази година е върху споделеното пространство. Оттам призоваха повече градове да се включат в тазгодишната кампания.

Регионалните инспекции по околната среда и водите (РИОСВ) ще се включат в Европейската седмица на мобилността. На места служителите на РИОСВ ще дадат личен пример за опазване на околната среда, като изберат да се придвижват с велосипед до работното място, става ясно от прог

В общо 221 секции ще гласуват имащите право на глас от област Силистра на изборите за народни представители, които ще се състоят на 27 октомври. В 175 от тях ще може да се гласува с машини, съобщи на брифинг председателят на Районната избирателна комисия (РИК) – Силистра Константин Стоилов.

Той допълни още, че със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. Те са най много в Силистра – 92. Следват общините Дулово с 42 секции, Тутракан с 27, Главиница с 25, Кайнарджа и Ситово с по 13 и Алфатар с девет. Общият брой на членовете на комисиите ще е 1797.

В изборите за народни представители право на глас имат 113 232  избиратели от област Силистра. 

Въпреки, че изборите няма да са „две в едно“, както беше на 9 юни, от РИК – Силистра не очакват по-малко работа по време на предизборната к

Започна седмица на отворени врати за безплатни профилактични прегледи за туберколоза в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания (СБАЛПФЗ) във Враца, информираха от Регионалната здравна инспекция в областния град.

Инициативата се провежда за трети път тази година, каза   д-р Биляна Василева – началник на „Консултативно-диагностично отделение“ в болницата. Тя допълни, че се наблюдава тенденция за намаляване на броя на болните от туберкулоза в сравнение с данни от преди ковид пандемията. "Днес все още няма пациенти за безплатни прегледи, но се надявам до края на седмицата да имаме посетители", информира още Василева. 

Всеки работен ден от 8:00 – 14:00 ч., от днес до 20 септември, в поликлиниката на СБАЛПФЗ – Враца се провеждат изследвания чрез анкета и консултации. При съмнение за туберколоза се изв

Почти двойно е увеличението на пожарите в област Враца за периода 1 юли – 12 септември тази година спрямо същия период на миналата отчетоха от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН). За това време са подадени 709 сигнала за произшествия спрямо 393 за 2023 г. С материални щети за тази година инцидентите са 81 спрямо 44 за миналата. Пожарите в транспортни средства са 10 за т.г. при шест за миналата.

Според началник сектор „Превантивна и контролна дейност“ в РДПБЗН - Враца Дилян Йончев най-голяма е разликата – почти четири пъти, при горските пожари. Това лято те са били 23, при едва пет за миналото. Пожарите в сухи треви, храсти и паднали листа в урбанизирана и неурбанизирана територия през отчетния период тази година са били общо 313, а през миналата година – 152. В стърнища огнените инциденти през то

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тринадесет работодатели участваха в трудова борса в Ловеч
Тринадесет работодатели участваха в обща трудова борса, която се състоя в Регионалния център за социална икономика в Ловеч. Това съобщи Ирина Митева, директор на Дирекция „Б ...
Три партии и една коалиция ще участват на частичните местни избори за кметове на варненските райони „Одесос“ и „Приморски“
Три партии и една коалиция са регистрирани за участие в частичните избори за кмет на районите „Одесос“ и „Приморски“ във Варна, които ще се проведат на 20 о ...
Без тежки инциденти и пътнотранспортни произшествия премина Денят без загинали на пътя, отчетоха от полицията в Перник
Специализирана полицейска акция се проведе на територията на цялата Пернишка област във връзка с 18 септември- Денят без загинали на пътя. Това съобщи Венцислав Алексов, говорител ...
Ръководството, начело с почетния председател Ахмед Доган, стартирахме консултациите за кандидат-депутатските листи по региони, каза Джевдет Чакъров
Днес ръководството, начело с почетния председател Ахмед Доган, стартирахме консултациите за листите на кандидат-депутатите по различните региони. Това каза пред журналисти председа ...
Готовност за подписване на актуализирана Пътна карта за стратегическо партньорство между България и Франция обявиха служебният министър на външните работи и посланикът на Франция
Готовност за подписване в най-скоро време на актуализирана Пътна карта за стратегическо партньорство между България и Франция към Споразумението, подписано през 2008 година, обявих ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма за 2024 г.
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание, съобщи кметът на общината Нида Ахме ...
Общинските съветници в Болярово ще разгледат предложение за поемане на краткосрочен общински дълг
Общинският съвет в Болярово на днешното си заседание ще разгледа предложение за поемане на краткосрочен общински дълг в размер на 324 000 лв. от фонд ФЛАГ, със срок на изплащане ед ...
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Общинският съвет (ОбС) в Созопол се събира днес от 10:30 часа на тринадесетото си редовно заседание. В дневния ред са включени 29 точки. Това стана известно от официалния сайт на О ...
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския ...
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
Процедура по тегленето на номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответствие на предстоящите предсрочни парламентарни избори, ще се състои днес в Мини ...
Тикер в 07:37 ч.
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестицио ...
Начало Местен фокус
5161
България

Всякакви изказвания на политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация, заяви Слави Трифонов

Всякакви изказвания на всякакви политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация и отговорност за това могат да носят само хората, които изричат тези неща. Това написа във Фейсбук председателят на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов.Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии.

| 11 Септември 2024, 12:23 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Всякакви изказвания на политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация, заяви Слави Трифонов
Всякакви изказвания на политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация, заяви Слави Трифонов
Снимка © Официални актове

Всякакви изказвания на всякакви политически лидери за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация и отговорност за това могат да носят само хората, които изричат тези неща. Това написа във Фейсбук председателят на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов.

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Временна организация на движението ще бъде въведена в Шумен от 27 до 29 септември заради провеждане на Международния фестивал „Доблест и слава“, съобщиха от пресцент на Община Шумен.

За времето от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември ще бъде спряно движението на моторни превозни средства по бул. „Славянски“ в участъка от кръстовището с ул. „Карел Шкорпил“ до кръстовището с ул. „Адам Мицкевич“. Във връзка с официалното откриване на фестивала паркингът пред Община Шумен следва да бъде освободен от автомобили в зоната от пешеходната пътека пред ДКТ „Васил Друмев“ до Военния клуб, като ограничението е в сила от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември, допълват от местната администрация.

От 27 до 29 септември се въвежда еднопосочно движение по панорамния път „1300 години България“ от паметника „Създатели

За такава обидна квалификация в една европейска държава се "взима главата" на министър веднага, хвърчат оставки, коментира пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и бивш външен министър Даниел Митов думите в телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ ) Александър Николоски по повод липсата на знамето на страната му при неформалната среща у нас между президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

Ескалацията в реториката на Скопие стигна дотам, че да се говори по такъв непристоен начин, добави Митов. Според него министър на правителство в европейска държава няма право да използва такива думи по отношение не просто на съседна, но и на която и да било друга европейска държава, европейски народ. Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, е изводът на Даниел Митов. Според н

Езикът, който използват има само едно извинение - оставка на този министър, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в парламента за вчерашното телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски. Ако не го направят - нито президент, нито министри, нито партии трябва да се виждат, да разговарят с тях, допълни Борисов и заяви, че ГЕРБ ще направи всичко необходимо ЕНП "да знае какво са говорили".

Явно с тези хора приятелски срещи, дори свързани с опера, не трябва да се правят, извън официалното, каза Борисов. Мисля, че те постъпиха подло с президента, с министрите, които се видяха с тях, добави той и отчете, че управляващите в Скопие са отскоро във властта и може би не са запознати с държавния протокол.

По думите на лидера на ГЕРБ, първо ние трябва да се постараем като държава да покажем стабилност, възможност д

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

Естествените партньори са тези, които бяхме в „сглобката“, плюс БСП и ИТН, каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по-рано днес.

Не съм водил никакви разговори с лидери на никакви други политически партии. Нито с Бойко Борисов, нито с който и да било друг, заявява Трифонов.

"Така че, всеки, който се изказва в момента, за неща, които ще се случат след изборите си измисля и ще си носи последствията за това, което ще се случи после. Трябва да минат изборите, да стане ясно, в тази ненормална ситуация, как ще гласува суверенът и ако има каквито и да било разговори - те ще се водят след това", написа още той. 

Едва когато станат ясни резултатите от предстоящите избори, едва тогава може да се отговори на въпроса - ще има ли възможност за редовно правителство или не, добави Слави Трифонов.

Голяма част от град Вършец остава без вода днес и утре заради реконструкция на главен водопровод, съобщиха от местната общинска управа.

Подменят се около 20 метра от главния водопровод по бул. „България“. Улиците, на които ще бъде спряно водоподаването са „Д-р Елена Теодосиева“, „Алеко Константинов“, „Иван Вазов“, „Янко Сакъзов“, „Банкя“, „Александър Стамболийски“, „Тодорини кукли“, „Цар Иван Асен II”, „Цар Симеон“, „Цар Борис“, „Христо Смирненски“, „Климент Охридски“, ниските части на града от центъра към изхода за Монтана, както и високите части в района на климатичното училище.

Ремонтните дейности ще продължат до 20:00 часа на 19 септември. Община Вършец ще осигури вода за битови нужди на жителите за 36-те часа, п

От днес до 22 септември ще се проведе Европейската седмица на мобилността, в рамките на която ще има различни инициативи в страната. Целта е да се насърчи участието на общините, училищата, неправителствените и бизнес организации в събития за постигане на устойчива градска мобилност, които водят до намаляване на замърсяването на въздуха, шумовото замърсяване, задръстванията, пътнотранспортните произшествия и здравословните проблеми, съобщиха от Министерството на околната среда и водите. Акцентът тази година е върху споделеното пространство. Оттам призоваха повече градове да се включат в тазгодишната кампания.

Регионалните инспекции по околната среда и водите (РИОСВ) ще се включат в Европейската седмица на мобилността. На места служителите на РИОСВ ще дадат личен пример за опазване на околната среда, като изберат да се придвижват с велосипед до работното място, става ясно от прог

В общо 221 секции ще гласуват имащите право на глас от област Силистра на изборите за народни представители, които ще се състоят на 27 октомври. В 175 от тях ще може да се гласува с машини, съобщи на брифинг председателят на Районната избирателна комисия (РИК) – Силистра Константин Стоилов.

Той допълни още, че със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. Те са най много в Силистра – 92. Следват общините Дулово с 42 секции, Тутракан с 27, Главиница с 25, Кайнарджа и Ситово с по 13 и Алфатар с девет. Общият брой на членовете на комисиите ще е 1797.

В изборите за народни представители право на глас имат 113 232  избиратели от област Силистра. 

Въпреки, че изборите няма да са „две в едно“, както беше на 9 юни, от РИК – Силистра не очакват по-малко работа по време на предизборната к

Започна седмица на отворени врати за безплатни профилактични прегледи за туберколоза в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания (СБАЛПФЗ) във Враца, информираха от Регионалната здравна инспекция в областния град.

Инициативата се провежда за трети път тази година, каза   д-р Биляна Василева – началник на „Консултативно-диагностично отделение“ в болницата. Тя допълни, че се наблюдава тенденция за намаляване на броя на болните от туберкулоза в сравнение с данни от преди ковид пандемията. "Днес все още няма пациенти за безплатни прегледи, но се надявам до края на седмицата да имаме посетители", информира още Василева. 

Всеки работен ден от 8:00 – 14:00 ч., от днес до 20 септември, в поликлиниката на СБАЛПФЗ – Враца се провеждат изследвания чрез анкета и консултации. При съмнение за туберколоза се изв

Почти двойно е увеличението на пожарите в област Враца за периода 1 юли – 12 септември тази година спрямо същия период на миналата отчетоха от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН). За това време са подадени 709 сигнала за произшествия спрямо 393 за 2023 г. С материални щети за тази година инцидентите са 81 спрямо 44 за миналата. Пожарите в транспортни средства са 10 за т.г. при шест за миналата.

Според началник сектор „Превантивна и контролна дейност“ в РДПБЗН - Враца Дилян Йончев най-голяма е разликата – почти четири пъти, при горските пожари. Това лято те са били 23, при едва пет за миналото. Пожарите в сухи треви, храсти и паднали листа в урбанизирана и неурбанизирана територия през отчетния период тази година са били общо 313, а през миналата година – 152. В стърнища огнените инциденти през то

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тринадесет работодатели участваха в трудова борса в Ловеч
Три партии и една коалиция ще участват на частичните местни избори за кметове на варненските райони „Одесос“ и „Приморски“
Без тежки инциденти и пътнотранспортни произшествия премина Денят без загинали на пътя, отчетоха от полицията в Перник
Ръководството, начело с почетния председател Ахмед Доган, стартирахме консултациите за кандидат-депутатските листи по региони, каза Джевдет Чакъров
Готовност за подписване на актуализирана Пътна карта за стратегическо партньорство между България и Франция обявиха служебният министър на външните работи и посланикът на Франция
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма за 2024 г.
Контекст
Общинските съветници в Болярово ще разгледат предложение за поемане на краткосрочен общински дълг
Местен фокус
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Местен фокус
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Местен фокус
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
На преден план
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Сфера
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
В детайли
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Основна линия
Тринадесет работодатели участваха в трудова борса в Ловеч
Контекст
Една от големите ни болки е продължаващата липса на Национална педиатрична болница, каза проф. Иван Литвиненко от БПА
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.