Начало Местен фокус Имунизационен мобилен екип ще поставя ваксина срещу COVID-19 в отдалечени и труднодостъпни райони на място в Ловешка област
7197
България

Имунизационен мобилен екип ще поставя ваксина срещу COVID-19 в отдалечени и труднодостъпни райони на място в Ловешка област

От услугата ще могат да се възползват хора със затруднен достъп до медицинско обслужване, трудноподвижни, здравнонеосигурени и др. Информация за желаещите за ваксинация ще се получава в здравната инспукция чрез кметовете или кметски наместници.Имунизационния кабинет на РЗИ – Ловеч, ще продължи дейността си с имунизация срещу  COVID-19 всяка сряда от 15:00 часа до 16:00 часа след предварително записване.

| 11 Септември 2024, 14:56 ч.
Имунизационен мобилен екип ще поставя ваксина срещу COVID-19 в отдалечени и труднодостъпни райони на място в Ловешка област
Имунизационен мобилен екип ще поставя ваксина срещу COVID-19 в отдалечени и труднодостъпни райони на място в Ловешка област
Снимка © БТА

Имунизационен мобилен екип ще поставя ваксина срещу COVID-19 в отдалечени и труднодостъпни райони на място в Ловешка област, съобщи Маруся Върбанчева, главен секретар в Регионалната здравна инспекция (РЗИ) – Ловеч. 

Специализирана полицейска акция се проведе на територията на цялата Пернишка област във връзка с 18 септември- Денят без загинали на пътя. Това съобщи Венцислав Алексов, говорител на Областната дирекция (ОД) на МВР – Перник на брифинг за извършените действия по време на акцията. Регистрирани са две леки пътнотранспортни произшествия с незначителни материални щети, добави той. 

Със засилено присъствие на униформени от пътна, охранителна и териториална полиция бяха извършени проверки през цялото денонощие. Проверени са 262 моторни превозни средства и 325 шофьори, пътници и пешеходци, каза още говорителят на полицията. 

Осъществен е контрол на 17 криминално проявени лица. Униформените са направили 82 проби за алкохол, както и 16 за наркотични вещества. Всички са отрицателни, отчетоха от полицията. За различни нарушения на Закона за движение по пътищата са съ

Временна организация на движението ще бъде въведена в Шумен от 27 до 29 септември заради провеждане на Международния фестивал „Доблест и слава“, съобщиха от пресцент на Община Шумен.

За времето от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември ще бъде спряно движението на моторни превозни средства по бул. „Славянски“ в участъка от кръстовището с ул. „Карел Шкорпил“ до кръстовището с ул. „Адам Мицкевич“. Във връзка с официалното откриване на фестивала паркингът пред Община Шумен следва да бъде освободен от автомобили в зоната от пешеходната пътека пред ДКТ „Васил Друмев“ до Военния клуб, като ограничението е в сила от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември, допълват от местната администрация.

От 27 до 29 септември се въвежда еднопосочно движение по панорамния път „1300 години България“ от паметника „Създатели

Забавяне в проекта по изграждане на новия Медицински център в Царево няма. В срок до 95 дни ще бъде завършена процедурата по построяването и ще бъдат преместени всички специалисти в новата сграда. Това заяви кметът на община Царево Марин Киров, цитиран от пресцентъра на общинската администрация в официалната фейсбук страница. 

По думите на Киров е осигурено финансиране за довършителния етап на строително-монтажните работи, както и за необходимата медицинска апаратура. „Вчера поставихме и началото на партньорство с един от водещите бургаски медицински центрове да ни осигуряват специалисти“, каза още той.

Предстои в следващите месеци да се извърши саниране на сградата, съобразно изискванията за енергийна ефективност. В изпълнение е и процесът по планиране на терена, включително проектирането на паркинг зона за автомобили и места със зарядна станция за еле

Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти. На днешното заседание „За“ гласуваха двама народни представители, „Против“ – шестима. Двама дадоха вот „Въздържал се“.

Законопроектът е внесен от Костадин Костадинов от „Въздраждане“ и група народни представители. 

(следва)

Служители на сектор „Пътна полиция“ – Разград са установили за седмица общо 1154 нарушения, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР в Разград Илияна Георгиева. Нарушенията на Закона за движение по пътищата са установени в периода от 9 до 15 септември 2024 година. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР - Разград са съставили 1732 фиша и 83 акта. Четири от актовете са издадени на неправоспособни водачи, посочи Георгиева. 

Установени са четирима шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол. При един от тях концентрацията е била над 1,2 промила.

Прекратени са регистрациите на осем моторни превозни средства. В четири от случаите причината е неправоспособност на водачите, в други три – употребата на алкохол. Прекратена е регистрацията на автомобил на водач, седнал зад волана

От услугата ще могат да се възползват хора със затруднен достъп до медицинско обслужване, трудноподвижни, здравнонеосигурени и др. Информация за желаещите за ваксинация ще се получава в здравната инспукция чрез кметовете или кметски наместници. С тяхно съдействие ще се организира и оповести графикът на имунизационния екип.

Желаещите да се имунизират ще могат да го направят и при общопрактикуващите лекари в областта, които ще получат новия вариант ваксина срещу COVID-19.

Имунизационния кабинет на РЗИ – Ловеч, ще продължи дейността си с имунизация срещу  COVID-19 всяка сряда от 15:00 часа до 16:00 часа след предварително записване.

Върбанчева посочи още, че  днес в страната започва имунизационната кампания срещу COVID-19 за есенно-зимния сезон 2024/2025 г., вече са доставени дози ваксини срещу новия вариант на вируса.

Нови светодиодни  пътни знаци ще бъдат поставени в Троян на местата, където най-често пресичат деца, съобщи Минко Акимов, председател на Ротари клуб – Троян. 

Средствата за закупуване на оборудването са събрани на коледния бал на клуба и чрез лични дарения на ротарианци. Със сумата от 8000 лева са закупени десет комплекта светодиодни знаци, които ще бъдат поставени на най-уязвимите места в града.

По думите на кмета на Троян Донка Михайлова дарението е полезно и в интерес на сигурността на децата на Троян.

Акимов припомни, че това е поредно дарение, след детска площадка в село Орешак, часовник на градския площад и техника за нуждите на общинската болница, което клубът прави на местната общност.

Тържествена сесия на Общинския съвет и концерт-спектакъл ще се състоят в град Каспичан, съобщи Милена Йовева, експерт "Връзки с обществеността" в Община Каспичан. Събитията са във връзка с празничната седмица по случай 60 години от обявяването на Каспичан за град.

Тържествената сесия на Общинския съвет ще започне от 16:30 часа в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". В дневния ред са включени слово на председателя на Общинския съвет Тодор Тодоров, приветствие на кмета на община Каспичан Златин Ценков и приветствия от официални гости.

По-късно, от 19:00 часа, в читалището предстои концерт-спектакъл, в който ще участва Преслава Пейчева, една от финалистките в Music Idol, както и Петър Ивайлов Петров, млад талант от вокално студио "Звездици". За финал ще имаме празнична торта, празнична заря и празнично хоро, добавиха от местната администрация.

Откриването н

На извънредно заседание днес от 13:00 часа депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за местните данъци и такси, се съобщава на сайта на парламента. 

Поправките бяха внесени миналата седмица от депутати от ПГ на ГЕРБ-СДС. Предвижда се да бъде отложено с една година влизането в сила на новия механизъм за изчисляване на таксата за битовите отпадъци.  

Действащите текстове предвиждат от 1 януари 2025 г. да се премине към новия механизъм за формиране на таксата за битови отпадъци за понасяне на разходите от причинителя или притежателя на отпадъците.

Като втора точка в програмата е записано изслушване на служебния вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова и служебния министър на енергетиката Владимир Малинов във връзка с изтичащия срок по приетия с протокол от Министерския съвет доклад за предприемане на действия за изменение на Национа

Чистотата и озеленяването, сигурността и работата на Столичния инспекторат са областите, в които има най-голям напредък. Това каза в интервю за предаването "Тази сутрин" на бТВ кметът на София Васил Терзиев. Темите за участието на гражданите и децентрализията остават важни за нас. Затова за първи път на районните администрации ще бъдат гласувани по 200 000 лева за реализация на дадени проекти. Така проекти от по 5000-6000 лева няма да идват на централно ниво. Дългосрочната цел е да се заделят повече пари, които районните администрации да управляват, коментира столичният кмет. 

Обновяване на градския транспорт, промени в изискванията на строителството и активна програма за озеленяване са сред приоритетите на екипа, каза още Терзиев. Той увери, че до края на годината в столицата ще бъдат засадени 2000 нови дървета.

Цел на договора за климатична неутралност&n

Сливенската полиция установи нарушители, шофирали със 115 и 133 км/ч в рамките на града, където ограничението е 50 км/ч. Това съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на полицията. 

Нарушенията са констатирани на 18 септември, обявен за Ден без загинали на пътя, когато бе проведен непрекъснат 24-часов контрол за установяване на нарушения по Закона за движение по пътищата и недопускане на тежки пътни произшествия. 

Драстичните нарушения са заснети от камера за контрол на скоростта на бул. „Банско шосе“. Предвидените санкции са съответно 800 лева и три месеца лишаване от управление и 950 лева и три месеца лишаване от управление. 

По време на операцията не са регистрирани тежки пътни произшествия, четири автомобила са спрени от движение поради значителни технически неизправности.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уебс ...
Безплатни профилактични прегледи за превенция на очни заболявания организират в Камено
Безплатни профилактични прегледи за превенция на очни заболявания организират от Община Камено, съобщиха от общинската администрация. Прегледите ще бъдат на 28 и 29 септември, от 9 ...
Общинският съвет в Рудозем прие актуализация на бюджета на общината
На извънредно заседание днес Общинският съвет в Рудозем прие решение за актуализация на бюджета на общината за 2024 г. С единодушие присъстващите общински съветници подкрепиха внес ...
Областният управител Мария Башева организира работна среща, на която бяха обсъдени мерки за подобряване на водоснабдяването на община Трявна
Работна среща за водоснабдяването на община Трявна инициира областният управител Мария Башева във връзка с искане на кмета на общината за осигуряване на финансов ресурс за актуализ ...
Община Ивайловград е реализирала над 832 хил. лв. приходи от общинско имущество през 2023 г., показва отчет на местната администрация
Община Ивайловград е реализирала приходи в размер на 832 288 лева от разпореждане с общинско имущество през 2023 година, което е 107 процента от планираното. Това показва отче ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Общинските съветници в Болярово ще разгледат предложение за поемане на краткосрочен общински дълг
Общинският съвет в Болярово на днешното си заседание ще разгледа предложение за поемане на краткосрочен общински дълг в размер на 324 000 лв. от фонд ФЛАГ, със срок на изплащане ед ...
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Общинският съвет (ОбС) в Созопол се събира днес от 10:30 часа на тринадесетото си редовно заседание. В дневния ред са включени 29 точки. Това стана известно от официалния сайт на О ...
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския ...
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
Процедура по тегленето на номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответствие на предстоящите предсрочни парламентарни избори, ще се състои днес в Мини ...
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Седем министри от служебния кабинет се предвижда да отговарят на въпроси на депутати в рамките на редовния петъчен парламентарен контрол. Това са служебните министри Иван Кондов, М ...
Тикер в 07:32 ч.
Общинският съвет в Болярово на днешното си заседание ще разгледа предложение за ...
Начало Местен фокус
7197
България

Имунизационен мобилен екип ще поставя ваксина срещу COVID-19 в отдалечени и труднодостъпни райони на място в Ловешка област

От услугата ще могат да се възползват хора със затруднен достъп до медицинско обслужване, трудноподвижни, здравнонеосигурени и др. Информация за желаещите за ваксинация ще се получава в здравната инспукция чрез кметовете или кметски наместници.Имунизационния кабинет на РЗИ – Ловеч, ще продължи дейността си с имунизация срещу  COVID-19 всяка сряда от 15:00 часа до 16:00 часа след предварително записване.

| 11 Септември 2024, 14:56 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Имунизационен мобилен екип ще поставя ваксина срещу COVID-19 в отдалечени и труднодостъпни райони на място в Ловешка област
Имунизационен мобилен екип ще поставя ваксина срещу COVID-19 в отдалечени и труднодостъпни райони на място в Ловешка област
Снимка © БТА

Имунизационен мобилен екип ще поставя ваксина срещу COVID-19 в отдалечени и труднодостъпни райони на място в Ловешка област, съобщи Маруся Върбанчева, главен секретар в Регионалната здравна инспекция (РЗИ) – Ловеч. 

Специализирана полицейска акция се проведе на територията на цялата Пернишка област във връзка с 18 септември- Денят без загинали на пътя. Това съобщи Венцислав Алексов, говорител на Областната дирекция (ОД) на МВР – Перник на брифинг за извършените действия по време на акцията. Регистрирани са две леки пътнотранспортни произшествия с незначителни материални щети, добави той. 

Със засилено присъствие на униформени от пътна, охранителна и териториална полиция бяха извършени проверки през цялото денонощие. Проверени са 262 моторни превозни средства и 325 шофьори, пътници и пешеходци, каза още говорителят на полицията. 

Осъществен е контрол на 17 криминално проявени лица. Униформените са направили 82 проби за алкохол, както и 16 за наркотични вещества. Всички са отрицателни, отчетоха от полицията. За различни нарушения на Закона за движение по пътищата са съ

Временна организация на движението ще бъде въведена в Шумен от 27 до 29 септември заради провеждане на Международния фестивал „Доблест и слава“, съобщиха от пресцент на Община Шумен.

За времето от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември ще бъде спряно движението на моторни превозни средства по бул. „Славянски“ в участъка от кръстовището с ул. „Карел Шкорпил“ до кръстовището с ул. „Адам Мицкевич“. Във връзка с официалното откриване на фестивала паркингът пред Община Шумен следва да бъде освободен от автомобили в зоната от пешеходната пътека пред ДКТ „Васил Друмев“ до Военния клуб, като ограничението е в сила от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември, допълват от местната администрация.

От 27 до 29 септември се въвежда еднопосочно движение по панорамния път „1300 години България“ от паметника „Създатели

Забавяне в проекта по изграждане на новия Медицински център в Царево няма. В срок до 95 дни ще бъде завършена процедурата по построяването и ще бъдат преместени всички специалисти в новата сграда. Това заяви кметът на община Царево Марин Киров, цитиран от пресцентъра на общинската администрация в официалната фейсбук страница. 

По думите на Киров е осигурено финансиране за довършителния етап на строително-монтажните работи, както и за необходимата медицинска апаратура. „Вчера поставихме и началото на партньорство с един от водещите бургаски медицински центрове да ни осигуряват специалисти“, каза още той.

Предстои в следващите месеци да се извърши саниране на сградата, съобразно изискванията за енергийна ефективност. В изпълнение е и процесът по планиране на терена, включително проектирането на паркинг зона за автомобили и места със зарядна станция за еле

Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти. На днешното заседание „За“ гласуваха двама народни представители, „Против“ – шестима. Двама дадоха вот „Въздържал се“.

Законопроектът е внесен от Костадин Костадинов от „Въздраждане“ и група народни представители. 

(следва)

Служители на сектор „Пътна полиция“ – Разград са установили за седмица общо 1154 нарушения, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР в Разград Илияна Георгиева. Нарушенията на Закона за движение по пътищата са установени в периода от 9 до 15 септември 2024 година. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР - Разград са съставили 1732 фиша и 83 акта. Четири от актовете са издадени на неправоспособни водачи, посочи Георгиева. 

Установени са четирима шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол. При един от тях концентрацията е била над 1,2 промила.

Прекратени са регистрациите на осем моторни превозни средства. В четири от случаите причината е неправоспособност на водачите, в други три – употребата на алкохол. Прекратена е регистрацията на автомобил на водач, седнал зад волана

От услугата ще могат да се възползват хора със затруднен достъп до медицинско обслужване, трудноподвижни, здравнонеосигурени и др. Информация за желаещите за ваксинация ще се получава в здравната инспукция чрез кметовете или кметски наместници. С тяхно съдействие ще се организира и оповести графикът на имунизационния екип.

Желаещите да се имунизират ще могат да го направят и при общопрактикуващите лекари в областта, които ще получат новия вариант ваксина срещу COVID-19.

Имунизационния кабинет на РЗИ – Ловеч, ще продължи дейността си с имунизация срещу  COVID-19 всяка сряда от 15:00 часа до 16:00 часа след предварително записване.

Върбанчева посочи още, че  днес в страната започва имунизационната кампания срещу COVID-19 за есенно-зимния сезон 2024/2025 г., вече са доставени дози ваксини срещу новия вариант на вируса.

Нови светодиодни  пътни знаци ще бъдат поставени в Троян на местата, където най-често пресичат деца, съобщи Минко Акимов, председател на Ротари клуб – Троян. 

Средствата за закупуване на оборудването са събрани на коледния бал на клуба и чрез лични дарения на ротарианци. Със сумата от 8000 лева са закупени десет комплекта светодиодни знаци, които ще бъдат поставени на най-уязвимите места в града.

По думите на кмета на Троян Донка Михайлова дарението е полезно и в интерес на сигурността на децата на Троян.

Акимов припомни, че това е поредно дарение, след детска площадка в село Орешак, часовник на градския площад и техника за нуждите на общинската болница, което клубът прави на местната общност.

Тържествена сесия на Общинския съвет и концерт-спектакъл ще се състоят в град Каспичан, съобщи Милена Йовева, експерт "Връзки с обществеността" в Община Каспичан. Събитията са във връзка с празничната седмица по случай 60 години от обявяването на Каспичан за град.

Тържествената сесия на Общинския съвет ще започне от 16:30 часа в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". В дневния ред са включени слово на председателя на Общинския съвет Тодор Тодоров, приветствие на кмета на община Каспичан Златин Ценков и приветствия от официални гости.

По-късно, от 19:00 часа, в читалището предстои концерт-спектакъл, в който ще участва Преслава Пейчева, една от финалистките в Music Idol, както и Петър Ивайлов Петров, млад талант от вокално студио "Звездици". За финал ще имаме празнична торта, празнична заря и празнично хоро, добавиха от местната администрация.

Откриването н

На извънредно заседание днес от 13:00 часа депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за местните данъци и такси, се съобщава на сайта на парламента. 

Поправките бяха внесени миналата седмица от депутати от ПГ на ГЕРБ-СДС. Предвижда се да бъде отложено с една година влизането в сила на новия механизъм за изчисляване на таксата за битовите отпадъци.  

Действащите текстове предвиждат от 1 януари 2025 г. да се премине към новия механизъм за формиране на таксата за битови отпадъци за понасяне на разходите от причинителя или притежателя на отпадъците.

Като втора точка в програмата е записано изслушване на служебния вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова и служебния министър на енергетиката Владимир Малинов във връзка с изтичащия срок по приетия с протокол от Министерския съвет доклад за предприемане на действия за изменение на Национа

Чистотата и озеленяването, сигурността и работата на Столичния инспекторат са областите, в които има най-голям напредък. Това каза в интервю за предаването "Тази сутрин" на бТВ кметът на София Васил Терзиев. Темите за участието на гражданите и децентрализията остават важни за нас. Затова за първи път на районните администрации ще бъдат гласувани по 200 000 лева за реализация на дадени проекти. Така проекти от по 5000-6000 лева няма да идват на централно ниво. Дългосрочната цел е да се заделят повече пари, които районните администрации да управляват, коментира столичният кмет. 

Обновяване на градския транспорт, промени в изискванията на строителството и активна програма за озеленяване са сред приоритетите на екипа, каза още Терзиев. Той увери, че до края на годината в столицата ще бъдат засадени 2000 нови дървета.

Цел на договора за климатична неутралност&n

Сливенската полиция установи нарушители, шофирали със 115 и 133 км/ч в рамките на града, където ограничението е 50 км/ч. Това съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на полицията. 

Нарушенията са констатирани на 18 септември, обявен за Ден без загинали на пътя, когато бе проведен непрекъснат 24-часов контрол за установяване на нарушения по Закона за движение по пътищата и недопускане на тежки пътни произшествия. 

Драстичните нарушения са заснети от камера за контрол на скоростта на бул. „Банско шосе“. Предвидените санкции са съответно 800 лева и три месеца лишаване от управление и 950 лева и три месеца лишаване от управление. 

По време на операцията не са регистрирани тежки пътни произшествия, четири автомобила са спрени от движение поради значителни технически неизправности.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Безплатни профилактични прегледи за превенция на очни заболявания организират в Камено
Общинският съвет в Рудозем прие актуализация на бюджета на общината
Областният управител Мария Башева организира работна среща, на която бяха обсъдени мерки за подобряване на водоснабдяването на община Трявна
Община Ивайловград е реализирала над 832 хил. лв. приходи от общинско имущество през 2023 г., показва отчет на местната администрация
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Общинските съветници в Болярово ще разгледат предложение за поемане на краткосрочен общински дълг
Местен фокус
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Местен фокус
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Местен фокус
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
На преден план
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Сфера
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
В детайли
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Основна линия
Тринадесет работодатели участваха в трудова борса в Ловеч
Контекст
Една от големите ни болки е продължаващата липса на Национална педиатрична болница, каза проф. Иван Литвиненко от БПА
Местен фокус
С ретро фото, разкази от миналото и изложба Етнографският комплекс в Ловеч посрещна посетителите във втория ден на Варошлийски вечери
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.