Начало Местен фокус Община Бургас сформира работен екип за кампанията „Да изчистим България заедно“
11438
България

Община Бургас сформира работен екип за кампанията „Да изчистим България заедно“

Община Бургас сформира работен екип по повод единадесетото издание на кампанията на бТВ  „Да изчистим България заедно“.Екипът ще има за цел да координира действията по организацията и техническото осигуряване на събитието, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

| 11 Септември 2024, 18:10 ч.
Община Бургас сформира работен екип за кампанията „Да изчистим България заедно“
Община Бургас сформира работен екип за кампанията „Да изчистим България заедно“
Снимка © БТА

Община Бургас сформира работен екип по повод единадесетото издание на кампанията на бТВ  „Да изчистим България заедно“. Екипът ще има за цел да координира действията по организацията и техническото осигуряване на събитието, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Създадена и организация за своевременно извозване на събраните отпадъци.

През следващото денонощие облачността над по-голямата част от страната ще е значителна. Валежи ще има главно в следобедните часове в Югозападна България и на отделни места в североизточните райони.

През нощта ще е почти тихо, а през деня ще духа слаб източен, в Източна България – до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между 9° и 14°, максималните – предимно между 20° и 25°. В София минимална – около 12°, максимална – около 20°.

По Черноморието облачността ще е променлива, често значителна. Вечерта на отделни места ще има превалявания от дъжд. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, през нощта срещу петък ще започне да се усилва.

В планините ще преобладава облачно време. Валежи от дъжд

Ахмед Доган или Джевдет Чакъров ще водят листата с кандидати за народни представители в Разград. Това съобщи пред журналисти Бейтула Сали от структурата на ДПС в Самуил. 

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи "ДПС пресцентър" във фейсбук страницата си по-рано днес. Ахмед Доган е в централата на партията за консултации за листите с кандидати за депутати, уточниха от пресцентъра на партията пред журналисти.  

Във Велико Търново с литургия и водосвет на знамената в църквата „Свети Четиридесет мъченици“ ще започне честването на 116 години от обявяването на Независимостта на България.

По традиция в храма, където е обявен държавническият акт, ще бъдат пресъздадени събитията от 22 септември 1908 година и ще бъде прочетен манифестът, с който България става независима държава, а княз Фердинанд приема титлата цар на българите.

В 10:30 ч. в крепостта „Царевец“ с военен ритуал ще бъде издигнато българското знаме, след което ще бъдат поднесени венци и цветя на Пирамидата на Независимостта, намираща се в подножието на Патриаршията - музей. В 11:30 ч. от площада пред Царевец до центъра на Велико Търново ще премине голямо празнично шествие, а в 12:30ч. пред Централната поща свой спектакъл ще представят военните оркестри от Международния фестивал на военните духови о

Цех за производство на фалшиви маркови стоки разкриха полицаи в Хасково, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР. След като икономически полицаи са проверили шивашки цех на улица "Дряново", със собственик и управител мъж на 68 г., в обекта и прилежащо помещение са намерени 280 текстилни изделия и 77 заготовки, носещи лога и надписи на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Собственикът им е предал фалшификатите с протокол на разследващите по образуваното досъдебно производство.

Брандирани с лого на защитени марки, но всъщност фалшиви текстилни изделия, обувки, парфюми, чанти, аксесоари и други са характерни за региона на Хасково. Те биват или внасяни от Турция, или произвеждани в малки местни фирми, сочат информационните бюлетини на ОДМВР-Хасково. Когато не са за износ към Западна Европа, те намират най-често пласмент на Неделния пазар в

Общо 160 ентусиасти в Свищов се включиха в доброволческата кампания „Да изчистим България заедно", която се състоя на 14 септември, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Оттам посочиха, че 112 от тях са възрастни, а 48 са деца. Въпреки лошото време, участниците  успяха да почистят 14 предварително заявени района и събраха общо 1010 килограма отпадъци.

Представители на общинската администрация избраха да почистят района на река Дунав при местността Паметниците във връзка с тазгодишния акцент на кампанията, насочен към замърсяването на най-застрашените природни обекти – водните басейни. Почистени бяха още районът около Стопанската академия „Димитър А. Ценов“, Стадион „Академик“, свищовските училища и други.

Миналата година в екоинициативата в Свищов взеха участие над 380 доброволци, които събраха близо три тона

Акцията ще бъде на 14 септември, с начало от 10:00 ч. Определените за почистване райони са паркът „Минерални бани“, етнографският комплекс „Ченгеле скеле“ и част от парк „Росенец“, паркинг зоната от Северния плаж до Солниците в Бургас, плажната ивица на кв. „Сарафово“ и Южният плаж на кв. „Крайморие“.

Желаещите да се включат в инициативата могат да получат безплатни материали – найлонови чували и ръкавици, на 14 септември, от 10:00 до 11:00 ч. на обособени пунктове в града. Необходимите материали са осигурени от Община Бургас.

Към инициативата се присъединяват и останалите 12 крайморски общини.

Както информирахме, надсловът на тазгодишното издание на доброволческата инициатива ще бъде "Готови сме!". Тя е насочена към личната отговорност и принос за опазването на планетата Земя. По този начин се поставят основите на възпитание и пълноценно бъдеще за децата.

Процедура по тегленето на номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответствие на предстоящите предсрочни парламентарни избори, ще се състои днес в Министерството на електронното управление, съобщиха от пресцентъра на ведомството. Процедурата ще започне в 10:30 часа.

Тегленето на номерата на случаен принцип е публично и ще се извърши в присъствието на служебния министър-председател Димитър Главчев и служебния министър на електронното управление Валентин Мундров.

На събитието са поканени също представители на Централната избирателна комисия (ЦИК), парламентарно представените партии в 50-ото Народно събрание, като ще е открито и за медиите.

Публичното теглене е с цел да се гарантира прозрачността на процеса и е част от мерките на служебния кабинет за осигуряване на честни и демократични избори в страната.

На свикана от служебния пр

Зачестили са сигналите и жалбите за нарушения на Закона за защита от шума в околната среда в Добрич, съобщават от областната администрация.

Поради тази причина областният управител Румен Русев е инициирал и провел среща с представители на Областната дирекция на МВР и Регионалната здравна инспекция (РЗИ) Добрич и експерти от общините в областта, които пряко имат отношение със спазването на разпоредбите и контрола.

Според Русев не е допустимо едни и същи да са нарушителите, които подлагат на тормоз жителите в областта като не спазват закона. 

От областната администрация информират, че в хода на работните срещи е станало ясно, че липсата на синхронизация на общинските наредби за опазване на обществения ред с изискванията на Закона за защита от шума в околната среда, е една от основните причини да не се осъществява ефективен контрол. 

Проблемите, при

Община Ивайловград е реализирала приходи в размер на 832 288 лева от разпореждане с общинско имущество през 2023 година, което е 107 процента от планираното. Това показва отчет на местната администрация, който бе разгледан и приет на заседание на Общинския съвет днес.

Органът на местното самоуправление разисква и гласува по общо 24 точки в дневния ред. Както  писа, повечето бяха свързани с общинската собственост.

Съгласно приетия документ, най-много в местната хазна са влезлите средства от наеми на земи – половин милион лева. Други пера с приходи над 100 000 лева са от отдаване на имущество под наем – 114 000 лева, и от концесии – 107 600 лева. За предходната 2022 година приходите са били 883 799 лева.

Общината разполага с 47 000 декара пасища, мери и ливади и още толкова площи ниви и орна земя. На територията има 115 язовири, но липсв

В Плевен партиите и коалициите постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. Това стана по време на консултации, които се състояха в заседателната зала на Община Плевен в присъствието на кмета д-р Валентин Христов.

В консултациите участваха представители на парламентарно представените политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България", партия "Възраждане", ДПС, коалиция "БСП за България", партия "Има такъв народ". 

Направени бяха няколко корекции, които не касаят цялостното разпределение на квотите на партиите. Искам да благодаря на представителите на партиите за коректността, каза след края на консултациите секретарят на Община Плевен Соня Ганева. 

Общо СИК на територията на общината са 161. Предстои да се сформи

Създателите на Българското книжовно дружество през 1869 година са поставили основите на първата институция на българската държавност още преди Освобождението. Това заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков по време на честванията в Браила на 155-годишнината на Българската академия на науките (БАН), която е правоприемник на Книжовното дружество.

Влайков припомни, че само година по-късно е основана и Българската екзархия. Той благодари на архиепископа на Долен Дунав Касиан, катo определи отслужения от него заедно с представителя на Българската патриаршия протойерей Кирил Синев молебен в църквата „Възнесение Господне“ на румънски и български език като изключително емоционален.

„С Вашите мъдри слова ни пренесохте през атмосферата на тези 155 години. Особено, когато заедно пеехте, ние чувахме общия глас на българи и румънци. Това още повече ни

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Тържествена сесия на Общинския съвет в Каспичан се състоя в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". Сесията беше по повод 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град. ...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията. Той се обърна към чакащите го журналисти с думите: "Дайте ми време да се адаптирам. Ще ви отделя време".&nb ...
Боровец е домакин на Национален конгрес по педиатрия с международно участие
По инициатива на Българската педиатрична асоциация (БПА) в курортен комплекс Боровец се провежда XVI Национален конгрес по педиатрия с международно участие. Конгресът бе открит от ...
Българската подкрепа за Украйна в продължаващата руска агресия беше във фокуса на среща на министър Иван Кондов и посланик Олеся Илашчук
Българската подкрепа за Украйна в условията на продължаващата руска агресия беше във фокуса на срещата на служебния министър на външните работи Иван Кондов и посланикът на Украйна ...
Обвиняем за закана с убийство и причиняване на телесна повреда на съпругата си е предаден на съд
Районна прокуратура – Видин внесе в съда обвинителен акт срещу 57-годишен мъж, привлечен като обвиняем за извършени от него в условията на домашно насилие престъпления, съобщ ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма за 2024 г.
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание, съобщи кметът на общината Нида Ахме ...
Общинските съветници в Болярово ще разгледат предложение за поемане на краткосрочен общински дълг
Общинският съвет в Болярово на днешното си заседание ще разгледа предложение за поемане на краткосрочен общински дълг в размер на 324 000 лв. от фонд ФЛАГ, със срок на изплащане ед ...
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Общинският съвет (ОбС) в Созопол се събира днес от 10:30 часа на тринадесетото си редовно заседание. В дневния ред са включени 29 точки. Това стана известно от официалния сайт на О ...
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския ...
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
Процедура по тегленето на номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответствие на предстоящите предсрочни парламентарни избори, ще се състои днес в Мини ...
Тикер в 07:36 ч.
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестицио ...
Начало Местен фокус
11438
България

Община Бургас сформира работен екип за кампанията „Да изчистим България заедно“

Община Бургас сформира работен екип по повод единадесетото издание на кампанията на бТВ  „Да изчистим България заедно“.Екипът ще има за цел да координира действията по организацията и техническото осигуряване на събитието, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

| 11 Септември 2024, 18:10 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Община Бургас сформира работен екип за кампанията „Да изчистим България заедно“
Община Бургас сформира работен екип за кампанията „Да изчистим България заедно“
Снимка © БТА

Община Бургас сформира работен екип по повод единадесетото издание на кампанията на бТВ  „Да изчистим България заедно“. Екипът ще има за цел да координира действията по организацията и техническото осигуряване на събитието, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Създадена и организация за своевременно извозване на събраните отпадъци.

През следващото денонощие облачността над по-голямата част от страната ще е значителна. Валежи ще има главно в следобедните часове в Югозападна България и на отделни места в североизточните райони.

През нощта ще е почти тихо, а през деня ще духа слаб източен, в Източна България – до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между 9° и 14°, максималните – предимно между 20° и 25°. В София минимална – около 12°, максимална – около 20°.

По Черноморието облачността ще е променлива, често значителна. Вечерта на отделни места ще има превалявания от дъжд. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, през нощта срещу петък ще започне да се усилва.

В планините ще преобладава облачно време. Валежи от дъжд

Ахмед Доган или Джевдет Чакъров ще водят листата с кандидати за народни представители в Разград. Това съобщи пред журналисти Бейтула Сали от структурата на ДПС в Самуил. 

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи "ДПС пресцентър" във фейсбук страницата си по-рано днес. Ахмед Доган е в централата на партията за консултации за листите с кандидати за депутати, уточниха от пресцентъра на партията пред журналисти.  

Във Велико Търново с литургия и водосвет на знамената в църквата „Свети Четиридесет мъченици“ ще започне честването на 116 години от обявяването на Независимостта на България.

По традиция в храма, където е обявен държавническият акт, ще бъдат пресъздадени събитията от 22 септември 1908 година и ще бъде прочетен манифестът, с който България става независима държава, а княз Фердинанд приема титлата цар на българите.

В 10:30 ч. в крепостта „Царевец“ с военен ритуал ще бъде издигнато българското знаме, след което ще бъдат поднесени венци и цветя на Пирамидата на Независимостта, намираща се в подножието на Патриаршията - музей. В 11:30 ч. от площада пред Царевец до центъра на Велико Търново ще премине голямо празнично шествие, а в 12:30ч. пред Централната поща свой спектакъл ще представят военните оркестри от Международния фестивал на военните духови о

Цех за производство на фалшиви маркови стоки разкриха полицаи в Хасково, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР. След като икономически полицаи са проверили шивашки цех на улица "Дряново", със собственик и управител мъж на 68 г., в обекта и прилежащо помещение са намерени 280 текстилни изделия и 77 заготовки, носещи лога и надписи на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Собственикът им е предал фалшификатите с протокол на разследващите по образуваното досъдебно производство.

Брандирани с лого на защитени марки, но всъщност фалшиви текстилни изделия, обувки, парфюми, чанти, аксесоари и други са характерни за региона на Хасково. Те биват или внасяни от Турция, или произвеждани в малки местни фирми, сочат информационните бюлетини на ОДМВР-Хасково. Когато не са за износ към Западна Европа, те намират най-често пласмент на Неделния пазар в

Общо 160 ентусиасти в Свищов се включиха в доброволческата кампания „Да изчистим България заедно", която се състоя на 14 септември, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Оттам посочиха, че 112 от тях са възрастни, а 48 са деца. Въпреки лошото време, участниците  успяха да почистят 14 предварително заявени района и събраха общо 1010 килограма отпадъци.

Представители на общинската администрация избраха да почистят района на река Дунав при местността Паметниците във връзка с тазгодишния акцент на кампанията, насочен към замърсяването на най-застрашените природни обекти – водните басейни. Почистени бяха още районът около Стопанската академия „Димитър А. Ценов“, Стадион „Академик“, свищовските училища и други.

Миналата година в екоинициативата в Свищов взеха участие над 380 доброволци, които събраха близо три тона

Акцията ще бъде на 14 септември, с начало от 10:00 ч. Определените за почистване райони са паркът „Минерални бани“, етнографският комплекс „Ченгеле скеле“ и част от парк „Росенец“, паркинг зоната от Северния плаж до Солниците в Бургас, плажната ивица на кв. „Сарафово“ и Южният плаж на кв. „Крайморие“.

Желаещите да се включат в инициативата могат да получат безплатни материали – найлонови чували и ръкавици, на 14 септември, от 10:00 до 11:00 ч. на обособени пунктове в града. Необходимите материали са осигурени от Община Бургас.

Към инициативата се присъединяват и останалите 12 крайморски общини.

Както информирахме, надсловът на тазгодишното издание на доброволческата инициатива ще бъде "Готови сме!". Тя е насочена към личната отговорност и принос за опазването на планетата Земя. По този начин се поставят основите на възпитание и пълноценно бъдеще за децата.

Процедура по тегленето на номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответствие на предстоящите предсрочни парламентарни избори, ще се състои днес в Министерството на електронното управление, съобщиха от пресцентъра на ведомството. Процедурата ще започне в 10:30 часа.

Тегленето на номерата на случаен принцип е публично и ще се извърши в присъствието на служебния министър-председател Димитър Главчев и служебния министър на електронното управление Валентин Мундров.

На събитието са поканени също представители на Централната избирателна комисия (ЦИК), парламентарно представените партии в 50-ото Народно събрание, като ще е открито и за медиите.

Публичното теглене е с цел да се гарантира прозрачността на процеса и е част от мерките на служебния кабинет за осигуряване на честни и демократични избори в страната.

На свикана от служебния пр

Зачестили са сигналите и жалбите за нарушения на Закона за защита от шума в околната среда в Добрич, съобщават от областната администрация.

Поради тази причина областният управител Румен Русев е инициирал и провел среща с представители на Областната дирекция на МВР и Регионалната здравна инспекция (РЗИ) Добрич и експерти от общините в областта, които пряко имат отношение със спазването на разпоредбите и контрола.

Според Русев не е допустимо едни и същи да са нарушителите, които подлагат на тормоз жителите в областта като не спазват закона. 

От областната администрация информират, че в хода на работните срещи е станало ясно, че липсата на синхронизация на общинските наредби за опазване на обществения ред с изискванията на Закона за защита от шума в околната среда, е една от основните причини да не се осъществява ефективен контрол. 

Проблемите, при

Община Ивайловград е реализирала приходи в размер на 832 288 лева от разпореждане с общинско имущество през 2023 година, което е 107 процента от планираното. Това показва отчет на местната администрация, който бе разгледан и приет на заседание на Общинския съвет днес.

Органът на местното самоуправление разисква и гласува по общо 24 точки в дневния ред. Както  писа, повечето бяха свързани с общинската собственост.

Съгласно приетия документ, най-много в местната хазна са влезлите средства от наеми на земи – половин милион лева. Други пера с приходи над 100 000 лева са от отдаване на имущество под наем – 114 000 лева, и от концесии – 107 600 лева. За предходната 2022 година приходите са били 883 799 лева.

Общината разполага с 47 000 декара пасища, мери и ливади и още толкова площи ниви и орна земя. На територията има 115 язовири, но липсв

В Плевен партиите и коалициите постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. Това стана по време на консултации, които се състояха в заседателната зала на Община Плевен в присъствието на кмета д-р Валентин Христов.

В консултациите участваха представители на парламентарно представените политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България", партия "Възраждане", ДПС, коалиция "БСП за България", партия "Има такъв народ". 

Направени бяха няколко корекции, които не касаят цялостното разпределение на квотите на партиите. Искам да благодаря на представителите на партиите за коректността, каза след края на консултациите секретарят на Община Плевен Соня Ганева. 

Общо СИК на територията на общината са 161. Предстои да се сформи

Създателите на Българското книжовно дружество през 1869 година са поставили основите на първата институция на българската държавност още преди Освобождението. Това заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков по време на честванията в Браила на 155-годишнината на Българската академия на науките (БАН), която е правоприемник на Книжовното дружество.

Влайков припомни, че само година по-късно е основана и Българската екзархия. Той благодари на архиепископа на Долен Дунав Касиан, катo определи отслужения от него заедно с представителя на Българската патриаршия протойерей Кирил Синев молебен в църквата „Възнесение Господне“ на румънски и български език като изключително емоционален.

„С Вашите мъдри слова ни пренесохте през атмосферата на тези 155 години. Особено, когато заедно пеехте, ние чувахме общия глас на българи и румънци. Това още повече ни

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията
Боровец е домакин на Национален конгрес по педиатрия с международно участие
Българската подкрепа за Украйна в продължаващата руска агресия беше във фокуса на среща на министър Иван Кондов и посланик Олеся Илашчук
Обвиняем за закана с убийство и причиняване на телесна повреда на съпругата си е предаден на съд
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма за 2024 г.
Контекст
Общинските съветници в Болярово ще разгледат предложение за поемане на краткосрочен общински дълг
Местен фокус
Общинският съвет в Созопол се събира на тринадесетото си редовно заседание
Местен фокус
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Местен фокус
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
На преден план
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Сфера
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
В детайли
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Основна линия
Тринадесет работодатели участваха в трудова борса в Ловеч
Контекст
Една от големите ни болки е продължаващата липса на Национална педиатрична болница, каза проф. Иван Литвиненко от БПА
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.